Tényleg a Lufthansa a legbiztonságosabb légitársaság?
Szerintem a nagyok nagyjából egyformán biztonságosak. Az, hogy ki fog pl. egy vihart (mint most az Air France) az szerencse kérdése.
Igy is úgy is a légiközlekedés még mindíg a legbiztonságosabb utazási mód.
én sok légitärsasäggal utaztam mär.lufthansäval is.na akkor megfogadtam hogy többet azzzal soha!kivülröl rosdäs volt,belülröl igénytelen a többi repülöhöz képest,és olyan kis méRetü volt hogy brutälis.
räaädsul minden szél ugy belekapott hogy dölt a gép jobbra balra ,pedig nem is volt vihar..nekem nem tetszett,és nagyon éreztem a különbséget a többi järathoz képest.én a malevot szeretem meg a swiss airt.
Nem hinném, hogy légitàrsasàg alapjàn lehet listàzni a jo és rossz gépeket,az én véleményezésemben a legfontosabb, milyen gyakran vizsgàljàk àt (alaposan!!, hisz minden repulés utàn van egy kisebb ellenorzés)a gépeket, és mennyire oreg a géppark. Igy, ezek alapjàn nem mondhato el, hogy A tàrsasàg jobb, mint B.Repultem màr Easyjettel, Swissair-rel ,Sky Europe-pal, British Airways -zel, Air France-szal ( két hét mulva szintén lesz egy AF-os repulésem), mindegyikkel elégedett voltam, de ez nem jelenti azt, hogy a felsorolt tàrsasàgok kozul egynek sem volt katasztrofàja, ugye a Swissair egy Airbus-a 10 éve zuhant le, az AF-nàl volt a Concorde, és tegnap pedig ez a borzalom ( Franciaorszàgban élek,mindenki errol beszél,borzasztoan megrendito)
Szerintem inkàbb a géptipusokra lehet alkalmazni a megbizhato-nem megbizhato jelzot, sokan pl ugy tartjàk, a Boeing -ek biztonsàgosabbak mint az Airbusok, nos, nem tudom..
A kis cég nem engedheti meg magának az "alapos kontrollt", ott a gépnek folyamatosan repülni kell, hogy "megérje". A nagy cég - bár megengedhetné magának - tudja a kiskapukat, és vissza tud vele élni.
Pont ezért nem lehet azt mondani, hogy az egyik vagy a másik a jobb.
Pl. az Emirates "tőkéje" és színvonala messze földön híres, ők biztos nem kockáztatnak egy helytelen ellenőrzést - persze ki tudja, lehet, hogy ők a legnagyobb svindlerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!