Ti mennétek lakatlan szigetre?
Jó mondjuk egyedül tuti nem mennék,de barátnővel,vagy hát igen...szúnyogok? hát ha olyan a vihar hogy szeles akkor
nem hinném hogy sok lenne, meg ám nem mindenhol van, a kunyhót meg fákhoz erősítem vagy ilyesmi.meg előtte megnézem,vagy utánajárok hogy kell egy jóféle házatˇ,kunyhót építeni.
Élni nem szívesen élnék lakatlan szigeten.Bár nem a szomszédok hiánya miatt :-)
Tanyán lakok,igaz,nem valami eldugott sz..r helyen,hanem egy várostól nem messze,de nekem az pont elég ahhoz,hogy tudjak pihenni,feltöltődni és kipihenve tudjak dolgozni menni másnap.(nem foglalkozom a földdel,se állatokkal semmi ilyesmi,egyszerűen csak normális helyen akartam élni).
A munkám is hiányozna meg az ismerőseim,barátaim is.
Szóval én max nyaralni mennék ilyen helyre,de hosszú távon nem érezném jól magam.
Mostanában mivle zűrös az életem, nekem is eszembe jutnak ilyen dolgok :D Magamat ismerve, én tuti elmennék néhány hétre. mindig is szerettem a kalandos dolgokat. De semmi képp sem egyedül vagy Karim Benzemát vinném magammal, vagy a legjobb barátnőmet :D Bár ha a túlélsre gondolok lehet Bear Gryls kellene :D
A lényeg, hogy kipróbálnám a lakatlanszigetet :D
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!