Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Ti mennétek lakatlan szigetre?

Ti mennétek lakatlan szigetre?

Figyelt kérdés
Sziasztok! arra lennék kíváncsi ti mit szólnátok ha azt a kérdést tennék fel nektek hogy elmennél egy lakatlan szigetre..?! ti elmennétek? akár egyedül akár szép csajjal/okkal :DD vagy haverral de nem nyaralni ott élni, gondoljatok bele semmi meló,csak a kék tenger kaja van a halak,gyümölcsök a kókusz a fán :DD építesz kunyhót igazi paradicsom én biztos hogy mennék:DD ti?? :D
2012. jan. 25. 11:11
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Jó mondjuk egyedül tuti nem mennék,de barátnővel,vagy hát igen...szúnyogok? hát ha olyan a vihar hogy szeles akkor

nem hinném hogy sok lenne, meg ám nem mindenhol van, a kunyhót meg fákhoz erősítem vagy ilyesmi.meg előtte megnézem,vagy utánajárok hogy kell egy jóféle házatˇ,kunyhót építeni.

2012. jan. 25. 14:18
 12/18 anonim válasza:
76%

Élni nem szívesen élnék lakatlan szigeten.Bár nem a szomszédok hiánya miatt :-)

Tanyán lakok,igaz,nem valami eldugott sz..r helyen,hanem egy várostól nem messze,de nekem az pont elég ahhoz,hogy tudjak pihenni,feltöltődni és kipihenve tudjak dolgozni menni másnap.(nem foglalkozom a földdel,se állatokkal semmi ilyesmi,egyszerűen csak normális helyen akartam élni).

A munkám is hiányozna meg az ismerőseim,barátaim is.

Szóval én max nyaralni mennék ilyen helyre,de hosszú távon nem érezném jól magam.

2012. jan. 25. 14:59
 13/18 anonim ***** válasza:

Mostanában mivle zűrös az életem, nekem is eszembe jutnak ilyen dolgok :D Magamat ismerve, én tuti elmennék néhány hétre. mindig is szerettem a kalandos dolgokat. De semmi képp sem egyedül vagy Karim Benzemát vinném magammal, vagy a legjobb barátnőmet :D Bár ha a túlélsre gondolok lehet Bear Gryls kellene :D

A lényeg, hogy kipróbálnám a lakatlanszigetet :D

19/L

2012. jan. 25. 17:06
 14/18 anonim válasza:
Én lány vagyok, szóval én csak annyit mondok, hogy elvihettek! :D
2012. jan. 28. 11:07
 15/18 Alfred Stokes válasza:
Hát, ha biztos, hogy nincs rajta "lakat" akkor ott a helyem! :)
2012. jan. 28. 17:23
 16/18 A kérdező kommentje:
okéé:DD facebookod?.:D ott a többit.:D
2012. jan. 29. 18:22
 17/18 anonim válasza:
Én mennék :D Pl: Cook szigetek közelébe egy közepes lakatlan szigetre.:D Ott nincs szunyog de van egy pár vadállat így lenne hús :D (Ha mindig hallal meg ilyenekkel táplálkoznál egy idő után szarul lennél)
2012. febr. 25. 12:44
 18/18 gy.dav. válasza:
naná persze 1 szép csajjal ;D
2014. ápr. 22. 12:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!