Milyen repülővel utazni?
Májusban osztálykirándulás szempontjából mennénk Olaszországba 4 napra és hát repülővel. Tudom,messze van még,de kicsit félek,milyen?Egyébként nem vagyok az a rosszul levő fajta :D
Ha ez számít voltam már hajón is,ahhoz hasonló?
Nem. A felszállás izgalmas, amikor a gép orra felfelé van a te gyomrod meg a popsidban :D
De amint elérte a kellő magasságot olyan mintha buszon utaznál. Kicsit nagyobb a zaj, de kb ugyanolyan unalmas.
De nem olyan mintha hajón volnál.
Értem,köszönöm :D
Szeretem azt az érzést,mármint olyan mikor egy leejtős úton mennél le,azokat szeretem :D
Köszönöm szépen,hogy írtál :)
Köszönöm szépen a válaszokat :D
Kocsival tényleg jó utazni,imádom főleg ha több napos útról van szó,csak a repülőt most könnyebb lehetőségnek találtuk mert két nap oda az út,cseresofőr vagy megállunk pihenni és a cseresofőrnek is kell fizetni,meg elfáradnánk,nyűgösek lennénk,de repülővel 2 óra kb. az út :D
Köszönöm szépen a válaszodat :D
Már alig várom,hogy menjünk :)
Egyébként a gépen szabad használni fényképezőgépet?
Mert láttam képeket a netten is,hogy az ablakból lefényképezték a felhőket :D
a telefont tudom,hogy nem szabad bekapcsolni,ez nem is annyira érdekel,de mondta apum,hogy ki kell majd venni a fényképezőgépből az elemeket,ez igaz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!