Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Milyen repülővel utazni?

Milyen repülővel utazni?

Figyelt kérdés

Májusban osztálykirándulás szempontjából mennénk Olaszországba 4 napra és hát repülővel. Tudom,messze van még,de kicsit félek,milyen?Egyébként nem vagyok az a rosszul levő fajta :D

Ha ez számít voltam már hajón is,ahhoz hasonló?

2012. jan. 20. 16:41
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem. A felszállás izgalmas, amikor a gép orra felfelé van a te gyomrod meg a popsidban :D

De amint elérte a kellő magasságot olyan mintha buszon utaznál. Kicsit nagyobb a zaj, de kb ugyanolyan unalmas.

De nem olyan mintha hajón volnál.

2012. jan. 20. 16:45
 2/16 A kérdező kommentje:

Értem,köszönöm :D

Szeretem azt az érzést,mármint olyan mikor egy leejtős úton mennél le,azokat szeretem :D

Köszönöm szépen,hogy írtál :)

2012. jan. 20. 17:30
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
szerintem jó, amikor felszállsz, a gép hirtelen gyorsul és belepréselődsz az ülésbe, magasból tök jó látni mindent, ha nem olyan felhős az ég, ha légcsavarossal mész, olyan hangos hogy a saját hangodat nem hallod :D
2012. jan. 20. 17:33
 4/16 anonim ***** válasza:
53%
Szar. Félelmetes és unalmas egyszerre, inkább vonat vagy kocsi.
2012. jan. 20. 17:38
 5/16 anonim válasza:
100%
Hát a légörvények ahogy dobálják a gépet kicsit hasonló rosszullétet okoz mint a tengeribetegség, szóval igenis hasonlít a hajóhoz ebből a szempontból, de Európa fölött nem annyira jellemzőek, inkább a nyílt vizeken (én már 6szor utaztam repülővel, ciprus, spanyolország, anglia, mindegyik oda-vissza természetesen, és csak az angol úton volt turbulencia).
2012. jan. 20. 17:54
 6/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat :D

Kocsival tényleg jó utazni,imádom főleg ha több napos útról van szó,csak a repülőt most könnyebb lehetőségnek találtuk mert két nap oda az út,cseresofőr vagy megállunk pihenni és a cseresofőrnek is kell fizetni,meg elfáradnánk,nyűgösek lennénk,de repülővel 2 óra kb. az út :D

2012. jan. 20. 18:13
 7/16 bánomisén ***** válasza:
100%
Számomra a repülésben a leszállás a legklasszabb. Van, hogy légüres térbe érkezik a gép 1-2 másodpercre és olyankor szabadon zuhan. Aztán persze megint levegőt ér a motor és belekapaszkodik, de addig olyan érzés, mintha az ember liftezne :-)
2012. jan. 20. 18:35
 8/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszodat :D

Már alig várom,hogy menjünk :)

2012. jan. 20. 18:45
 9/16 A kérdező kommentje:

Egyébként a gépen szabad használni fényképezőgépet?

Mert láttam képeket a netten is,hogy az ablakból lefényképezték a felhőket :D

a telefont tudom,hogy nem szabad bekapcsolni,ez nem is annyira érdekel,de mondta apum,hogy ki kell majd venni a fényképezőgépből az elemeket,ez igaz?

2012. jan. 20. 19:16
 10/16 bánomisén ***** válasza:
100%
Lehet, amikor fent van a gép, csak fel- és leszállás alatt nem.
2012. jan. 20. 19:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!