Hol tudnék nyárra, külföldi first minute utakat találni?
Csak repülős utak érdekelnének.Elsősorban spanyolország,de lehet törökország is,vagy olaszország.Olyat szeretnék,ami min.
-félpanzió,de a legjobb all inclusive lenne
-és aminek az árába a lehető legtöbb minden benne van,értem ezalatt hogy a repülő is,illeték...stb.
-2felnőtt,és egy 2éves gyerek lenne
-1főre a max az kb 130 ezer ft repülővel együtt.(nemtudom létezik-e ilyen összegért külföldi út,ezért szeretnénk előszezonba menni,hátha...de azért nem márciusba,hanem pl május,június eleje)
remélem lesz aki tud segiteni,esetleg linkelni,köszönöm!
a kedves kérdező kissé fogalomzavarban van ezért tisztáznom, hogy a first minute kb. április 30ig történő foglalást jelent a nyári katalógusokból a nyári illetve őszi utakra. ez a last minute ellentéte, vagyis jó korán le kell foglalni mert úgy sokkal olcsóbb, de azért hozzátenném, hogy a last minute mindig jóval kedvezményesebb mint egy first minute ár. tehát a first minute árat jelent és nem szezont!!! ez nagyon fontos.
viszont a kérdés alatt ki van fejtve hogy a kérdező előszezonban akar utazni, április, május környékén. tehát az előszezon nem egyenlő a first minute-tel!!!!
bocsi, tudom, hogy ez lényegtelen a probléma szempontjából, de zavarta a szemem...
egyébként nem értem a kedves kérdezőt, miért itt írogat és miért dől be egy névtelen embernek, aki állítólag utazásszervező volt!!!! ez a legnagyobb idiótákra vall! már elnézést. majd jól kicsikar egy csomó pénzt, aztán leshet, mert a szálláson nem is tudnak a foglalásról... ha egyáltalán a repülőre felengedik őket.
szépen menjen rá a kedves kérdező utazási MEGBÍZHATÓ utazási irodák honlapjára és mazsolázzon a milliónyi ajánlat közül! vagy ha szeretné a seggét is kinyalatni,akkor menjen be egy irodába, ahol mindent megcsinálnak csak perkálni kell a pénzt.
remélem kérdező nem dől be ennek az embernek, aki itt írt, hogy utazásszervező és majd ő segít intézni az utat!! akkora balek ne legyen már!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!