Hol tudnék nyárra, külföldi first minute utakat találni?
Csak repülős utak érdekelnének.Elsősorban spanyolország,de lehet törökország is,vagy olaszország.Olyat szeretnék,ami min.
-félpanzió,de a legjobb all inclusive lenne
-és aminek az árába a lehető legtöbb minden benne van,értem ezalatt hogy a repülő is,illeték...stb.
-2felnőtt,és egy 2éves gyerek lenne
-1főre a max az kb 130 ezer ft repülővel együtt.(nemtudom létezik-e ilyen összegért külföldi út,ezért szeretnénk előszezonba menni,hátha...de azért nem márciusba,hanem pl május,június eleje)
remélem lesz aki tud segiteni,esetleg linkelni,köszönöm!
Én pár évvel ezelőtt utazásszervezősködtem,a kapcsolataim kinti hotelekkel még feleleveníthetők,ha gondolod,körülnézhetek...
5 éve voltam Spanyolban utólján,voltam egy hotelben,na hát az "csak" 4 csillagos volt,de minden igényemet maximálisan kielégítette...
Adsz egy e-mailcímet?
Amúgy azért hagytam abba,mert a főnököm(aki magukon az általam e-mailben,skypeon és telefonon leszervezett utakon effektíve résztvett és idegenvezetősködött,meg vezette a csoportot),szóval ez az ember,aki járta a világot meghalt,és én meg egyedül a helyhez kötöttségem miatt nem tudtam folytatni.Itt macerás nekem állandóan üzengetni + napi 200 kérdésre válaszolok(átlagba) és napi 400 belső üzit kapok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!