Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Hol tudnék nyárra, külföldi...

Hol tudnék nyárra, külföldi first minute utakat találni?

Figyelt kérdés

Csak repülős utak érdekelnének.Elsősorban spanyolország,de lehet törökország is,vagy olaszország.Olyat szeretnék,ami min.

-félpanzió,de a legjobb all inclusive lenne

-és aminek az árába a lehető legtöbb minden benne van,értem ezalatt hogy a repülő is,illeték...stb.

-2felnőtt,és egy 2éves gyerek lenne

-1főre a max az kb 130 ezer ft repülővel együtt.(nemtudom létezik-e ilyen összegért külföldi út,ezért szeretnénk előszezonba menni,hátha...de azért nem márciusba,hanem pl május,június eleje)

remélem lesz aki tud segiteni,esetleg linkelni,köszönöm!

2012. jan. 6. 21:17
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Én pár évvel ezelőtt utazásszervezősködtem,a kapcsolataim kinti hotelekkel még feleleveníthetők,ha gondolod,körülnézhetek...

5 éve voltam Spanyolban utólján,voltam egy hotelben,na hát az "csak" 4 csillagos volt,de minden igényemet maximálisan kielégítette...

2012. jan. 6. 22:54
 2/11 A kérdező kommentje:
Szia!Jajj azt nagyon megköszönném ha megtennéd!Kedves vagy!Nekem nem lényeg hogy 5*-os legyen,(pláne nem ennyi pénzért :) )csak tiszta legyen...stb,közel legyen a tenger,mivel gyerkőccel mennénk.Csak ilyen alapvető dolgok a lényegesek,semmi extra.
2012. jan. 6. 22:58
 3/11 anonim ***** válasza:

Adsz egy e-mailcímet?

Amúgy azért hagytam abba,mert a főnököm(aki magukon az általam e-mailben,skypeon és telefonon leszervezett utakon effektíve résztvett és idegenvezetősködött,meg vezette a csoportot),szóval ez az ember,aki járta a világot meghalt,és én meg egyedül a helyhez kötöttségem miatt nem tudtam folytatni.Itt macerás nekem állandóan üzengetni + napi 200 kérdésre válaszolok(átlagba) és napi 400 belső üzit kapok.

2012. jan. 6. 23:04
 4/11 A kérdező kommentje:
irok persze,csak privibe irom meg ha nem gond!
2012. jan. 6. 23:13
 5/11 anonim ***** válasza:
Én is így gondoltam,ma már nem tudok csinálni semmit,de majd csinálok egy körkérdést...
2012. jan. 6. 23:20
 6/11 anonim ***** válasza:
mármint hotelek körében...
2012. jan. 6. 23:21
 7/11 A kérdező kommentje:
okés persze,nem sürgős!!
2012. jan. 6. 23:35
 8/11 anonim ***** válasza:
0%
last minute utat kissé még korai nyárra nézni...
2012. jan. 7. 00:52
 9/11 anonim ***** válasza:
ja, hogy first, nem last... az más...
2012. jan. 7. 00:52
 10/11 A kérdező kommentje:
ha tud még valaki bármit esetleg,irhat!Köszönöm!
2012. jan. 10. 11:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!