Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Bevallom, a hideg futkos a...

Bevallom, a hideg futkos a hátamon attól, hogy diploma után külföldön kelljen dolgoznom. Van ezzel így más is?

Figyelt kérdés
Akármennyit is keresnék ott, marha nehezen tudnám megszokni az idegen környezetet, és mégis... kb muszáj elmennem. De már a gondolatától is rosszul vagyok.
2011. dec. 21. 20:20
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
De amit senki nem kerdezett meg: Hany eves vagy kerdezo? Folosleges evekkel elotte ezen agyalni.
2011. dec. 22. 09:20
 22/26 anonim ***** válasza:
Mesélnétek, vagyis mesélnél kérlek a finnek és magyarok közit hatalmas különbségről? :) Szimplán érdekel :)
2011. dec. 22. 11:43
 23/26 A kérdező kommentje:
22 éves vagyok.
2011. dec. 22. 11:54
 24/26 anonim ***** válasza:
A baj csak az, hogy mindent egyszerre akarsz. Anyagiak nem jok, ezert ki kell menned. Feleseget, gyereket, jo munkat, penzt, mindent egyszerre, nem megy.
2011. dec. 22. 13:02
 25/26 anonim ***** válasza:
Privatban akar oldalakat is irok, ha nagyon erdekel kuldj egy emailt es elmentem, mert erre mar nem lesz idom, nem sokara indulunk a csaladhoz es ott leszunk ujevig. Ide viszont nem irok oldalakat arrol, ami nem kapcsolodik a temahoz, max emlites szintjen. Egyszer kerdeztem ezen az oldalon,de a falra masztam attol, hogy olyan szep hosszu valaszok szulettek olyasmirol, aminek a temahoz semmi koze nem volt. Kellemes unnepeket mindenkinek!:)
2011. dec. 22. 15:03
 26/26 A kérdező kommentje:
Nem akarok mindent egyszerre. Még csak 22 vagyok. 7-8 éven belül szeretnék csak gyereket.
2011. dec. 22. 20:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!