Bevallom, a hideg futkos a hátamon attól, hogy diploma után külföldön kelljen dolgoznom. Van ezzel így más is?
Mi külföldön élünk jó pár éve.A fiam ma 19 éves.
Egyszer megkérdeztem tőle,hogy mi a helyzet a lányokkal..A válasza az volt,hogy elvan velük,időnként jár valakivel,de egyik sem komoly..Ha komoly kapcsolatot akar akkor csakis magyar lány jöhet szóba..Szeretne idővel megnősülni is,de akkor is csak magyar lányt venne el..Szóval nem feltétlenül szoktak külföldi párt választani.Sőt,én úgy vettem észre,hogy inkább a nők vannak többségben akik külföldi párt választanak..A férfiak kevésbé..
Bocs az offert, de Esztorszag mikor tartozott a "keleti blokba"?
Nekem finn ferjem van, es szerintem nagyon masok, mint a magyarok,de ezt nehez leirni ehhez itt kell elni. Elotte Nemetorszagban eltem, ott mintha otthon lettem volna, tajat,szokasokat,eteleket tekintve. SOT azt hittem utalni fogom a kajakat, hat a nemet csokiknal,kajaknal nincs jobb a vilagon, nem a magyar utan van honvagyam,hanem a nemet utan, pedig mikor kimentem az ellenkezojet gondoltam. Europa ide-vagy oda, eltem 1-2helyen, es azert vannak lenyeges kulonbsegek, igaz nem olyan szelsosegekre gondolok, mint pl. egy arab-europai embernel. Viszont pl. a nemeteknel szerintem semmi kiveve a munkamoralt(na ez epp eleg is), finnek es magyarok viszont eg es fold.
érdekes én csak 3napig voltam padlón
1hét után haza se akartam menni.és azóta se.itt minden jobb. a pénz is de nem ez a fontos nekem,hanem ezek az apróságok,hogy ha bevisznek a kórházba tudom h nem vágják le a lábam egy influenza miatt:D vagy hogy a busz normális új,tiszta,van mindig ülőhely és fűtés,jó a közbiztonság,a főnököm egy tündér,az emberek kedvesek segítőkészek.hidd el minden ezerszer jobb,mint otthon!!otthon bánnak veled az emberek úgy mintha valami utolsó mocskos bevándorló lennél.itt nem. elég érdekes...
"Bocs az offert, de Esztorszag mikor tartozott a "keleti blokba"?"
Észtország szovjet tagköztársaság volt, kedves ifjú hölgy :)
Én komolyan nem értem a problémát.
Senkinek nem kötelező kimenni külföldre. Nem tudok olyan diplomát mondani így hirtelen, amivel ne lehetne Magyarországon elhelyezkedni.
Másrészt komolyan azon problémázol, hogy mi lesz, ha majd lediplomázol, ha majd kimész külföldre, ha majd beleszeretsz egy lányba és az véletlen nem magyar? :O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!