Van itt olyan ember, aki kint él külföldön?
12-20 00:08 vagyok.
Minden reggel halat adok a sorsomert. Ha leirnam reszletesen milyen eletem van sokan fellengzosnek, vagy bekepzeltnek tartananak. Ezt nem szeretnem.
Teny, hogy nem egyik naprol a masikra jutottam oda ahol vagyok. Szep lassan, kitartassal es sok munkaval, na meg egy nagy adag bizalommal ertem el azt amit elertem, es csak rajtam mulik, hogy meddig viszem. Szerintem ez az amerikai alom. Ha nagyon akarom, akkor barmi sikerulhet. Sajnalom, h Magyarorszagon ez sokaknak nem adatik meg es barhogy kuszkodnek, megis ugy erzik, mintha egyhelyben topognanak.
Itt Californiaban ennek az ellentetje van. A csilagokik nyujtozkodok es jo esetben elerem a Holdat. Nincsenek anyagi gondjaim, bar adossagom van eleg, de kinek nincs? Torlesztem az adossagot de kozben nem neznem a boltban a termekek arcimkejet. Ami megtettszik megveszem. A lakber, kocsi, bizotistas, kaja, telefon minden honapban konnyen ki van fizetve es soha nincs az az erzes, hogy most be kene huzni a szijat, mert jon a gazszamla...
Tegnap unnepeltem az 1 eves evfordulajat annak, hogy tavaly ilyenkor megvettem almaim autojat. (ami tenyleg az almom volt!)
Eltem es dolgoztam Magyarorszagon, tudom mi van ott. Tudom azt is, hogyha nem jovok ki, akkor meg most is a szuleimmel laknek vagy osszeallnek valakivel es osszeraknank a fizetesunket, hogy valahogy meg tudjunk elni es eszembe sem jutna, hogy kocsit vegyek, vagy elmenjek egy road-trip-re, amikoris elindulok egy iranyba es addig megyek amig elfogy a benzin...aztan tankolok es megyek tovabb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!