Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Van itt olyan ember, aki kint...

Van itt olyan ember, aki kint él külföldön?

Figyelt kérdés
Milyen országban élsz? Miért mentél ki és milyen hosszú ideig szeretnél maradni? Szeretsz ott élni? Minden érdekel:)
2011. dec. 16. 20:20
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%

Harmadik vagyok.

Én 34 évesen a 14 éves fiammal mentem ki a páromhoz aki már kint dolgozott.A fiam jövőjét tartottam szem előtt amikor úgy döntöttem,hogy függetlenül attól,hogy egy szót sem tudok angolul,maradtunk..A fiam azóta megszerezte az angol érettségit,jelenleg szakmát tanul..Csak remélni tudom,hogy annak idején helyesen döntöttem a fiam esetében.

2011. dec. 21. 19:19
 12/25 anonim ***** válasza:
100%

ma 19:19 vagyok

Amúgy évente egyszer megyünk haza nyaralni 2-3 hétre.De skípe-on,email-ben rendszeresen tartom a kapcsolatot a testvéreimmel.Hetente egyszer vonalas telefonon is felhívom őket..

2011. dec. 21. 19:21
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
Elso vagyok.Ferjem jott elore,utana en a gyerekekkel. Latogatoba evente kb. 3szor megyunk,de altalaban csak en a gyerekekkel,de csak azert,hogy nagyszulozzenek,amugy mindig alig varom,hogy johessek vissza:)
2011. dec. 21. 21:08
 14/25 anonim ***** válasza:
100%
USA California , Los Angelestől 3 órányira lakom egy kisvárosban és imádok itt élni.
2011. dec. 21. 22:03
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
én vagyok az ötödik. egyedül jöttem - ügynökséggel, biztos munkára és szállásra. azaz, hárman, ugyanazzal a céggel, ugyanoda, de nem ismertük egymást előtte. haza mostanában évente egyszer megyek csak, innen nem egyszerű, és időm sincs rá.
2011. dec. 22. 20:11
 16/25 A kérdező kommentje:
És nem hiányoznak a szüleitek, barátaitok akik itt élnek? Persze gondolom, hogy sikerült ott is barátokat szereznetek...
2011. dec. 23. 13:08
 17/25 anonim ***** válasza:
dehogynem, nekem leginkább a város...meg a régi barátok. mennék is haza.
2011. dec. 23. 14:09
 18/25 anonim ***** válasza:
Nekem itt el a csaladom velem egyutt a ferjem es a gyerekeim,barataimmal tartom a kapcsolatot,a szuleim hianyoznak,de majd nem minden masodik honapban jon hozzank valaki,vagy mi megyunk igy nem. Aboszult nem hianyzik otthonrol semmi,a szuleimre gondolok es beszelunk minden nap.
2011. dec. 23. 15:22
 19/25 anonim ***** válasza:

Harmadik vagyok.

A testvéreimmel skype-n kamerán keresztül vagy vonalas telefonon keresztül kommunikálunk.

Így ők velük most is annyira tartom a kapcsolatot amikor otthon voltunk.A barátok többsége,bár igyekeztem az elején de lekoptattak..Voltaképpen csak 2 barát maradt meg akikkel ma is beszélgetünk..Vannak rokonok akik szintén lekoptak,hiába próbáltuk a kapcsolat tartást.Tudod én is észre veszem magam ha már 20-szor írok valakire rá,és jó ha egyszer válaszol,vagy hogy egyszer nem ír egyik sem önmagától.Az ilyen rokonok,barátok nem hiányoznak.

2011. dec. 23. 15:28
 20/25 anonim ***** válasza:
Nekem nem hiányoznak, most is csak azért jöttem mert ragaszkodtak hozzá. A város / ország meg még annyira sem hiányzott. Szívesebben maradtam volna, lett volna 3 szabad hetem egyedül.
2011. dec. 23. 17:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!