Melyik a kedvenc országod? Melyikbe utazol a legszivesebben? És miért?
Figyelt kérdés
2009. máj. 16. 20:42
11/16 anonim válasza:
Imásom Angliát,illetve az egész környéket,Skóciát,Írországot.... Főleg a mágikus léte miatt.Sajnos még nem sikerült eljutnom oda,de ott szeretnék élni!
12/16 anonim válasza:
Németország, mert a Bajor-Alpok és Berlin a kedvenc helyeim közé tartoznak, és nagyon szeretem a németeket
Spanyolország, mert a Costa del Sol és Madrid gyönyörű
Olaszország, mert az egész ország egy kincs:)
a három ország közül nem tudnám kiválasztani, hogy melyik a kedvencem.
13/16 anonim válasza:
Nekem is Svédország. Nekem már a kikötőváros is tetszett.
14/16 anonim válasza:
Magyarország! A nők szépek, a kaja jó, a bor finom :)
15/16 anonim válasza:
Szintén Svédország... szép tájak, sok erdő, jó kaják, sok jó kocsi (Volvo), rénszarvasok, gazdagság, nagyon kevés szemét... stb.
16/16 anonim válasza:
Franciaország! Imádom! A stílus a művészet... minden.. egyszerűen lenyűgöző! De emellett még Olaszország!De Mexikót is nagyratartom! De Franciaország a favorit, külföldön még nem voltam de ha majd megtehetem az lesz az első hogy kimegyek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!