Gödöllőre a szabadság tértől a blaháné utcáig hogyan lehet eljutni? Valami helyi járat megy arra?
Szia!!
Hú, mennyire ismered Gödöllőt egyébként?
Vagy csak a Szabadság teret?
HÉV-ről szállsz le ott?
Több lehetőséged is van:
A főtértől 2 percre van a Dózsa György út..
Ott van egy buszmegálló (ismertebb nevén a "szökőkútnál", esetleg egy járókelőt megkérdezhetsz, merre van ez), ahonnan mennek ingyenes buszok a Tescohoz!!
Ha arra felszállsz (pontosan nem tudom mikor mennek ezek de elég sűrűn, főleg délutánonként, na szóval ez megáll a Tesconál,(de neked ott nem kell leszállni!) mivel ez a busz csinál egy körjáratot és ennek a körjáratnak a részeként megáll a Blaháné utca környékén!! (sofőrt megkéred h szóljon ha odaértek..)
Vagy a helyi buszmegállomásnál(Hév megállóval szemben) a Hegy utcai helyi buszt keresd. Az is megáll arra.(mondjuk ehhez jegy kell.)
Gyalog bonyolult kicsit:P
Szabadság tér-Patak tér-Szent János utca-befordulsz a Szabadka utcára..
A Szabadka utcáról meg (balra)a Hunyadi Mátyás utcára.
És mész, mész egész hosszan, egy autópálya felüljárót ha meglátsz, akkor közel vagy már.
Az lesz a Blaha városrész!
Sajna ennél részletesebben nem tudom.
De talán az útvonalterv.hu-n ad ki vmi rövid útvonalat.:S
Amúgy gyalog az általam ajánlott gyalogos útvonal kb 3,5 km..:P
Bocs a Szabadka utcából a Testvérvárosok útjára kanyarodsz, és ez folytatódik később Hunyadi János utcaként..:D De ugyanaz az egyenes utca, csak más lesz a neve.
előző voltam
Ahol az a piros csepp alakú jelölés van, az a Blaháné utca
A narancssárga vonal meg az autópálya felüljáró! szóval ha azon túlmész akkor már oda is értél..
(a térképet tudod mozgatni egérrel, szóval meg tudod keresni rajta a Szabadságteret ha úgy könnyebb!:)
megkerestem neked
ez a helyibusz lenne jó!
a legutolsó megállójáig kéne menni
és onnan egy picit visszafele kell sétálni akkor eljutsz a Blaháné utcáig
De mondom ha ezen a buszon vagy a sofőrt megkérded h merre van és segít!!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!