Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Gödöllőre a szabadság tértől...

Gödöllőre a szabadság tértől a blaháné utcáig hogyan lehet eljutni? Valami helyi járat megy arra?

Figyelt kérdés
néztem interneten de nem láttam semmit.
2011. nov. 24. 10:25
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia!!

Hú, mennyire ismered Gödöllőt egyébként?

Vagy csak a Szabadság teret?

HÉV-ről szállsz le ott?

Több lehetőséged is van:

A főtértől 2 percre van a Dózsa György út..

Ott van egy buszmegálló (ismertebb nevén a "szökőkútnál", esetleg egy járókelőt megkérdezhetsz, merre van ez), ahonnan mennek ingyenes buszok a Tescohoz!!

Ha arra felszállsz (pontosan nem tudom mikor mennek ezek de elég sűrűn, főleg délutánonként, na szóval ez megáll a Tesconál,(de neked ott nem kell leszállni!) mivel ez a busz csinál egy körjáratot és ennek a körjáratnak a részeként megáll a Blaháné utca környékén!! (sofőrt megkéred h szóljon ha odaértek..)

Vagy a helyi buszmegállomásnál(Hév megállóval szemben) a Hegy utcai helyi buszt keresd. Az is megáll arra.(mondjuk ehhez jegy kell.)

Gyalog bonyolult kicsit:P

Szabadság tér-Patak tér-Szent János utca-befordulsz a Szabadka utcára..

A Szabadka utcáról meg (balra)a Hunyadi Mátyás utcára.

És mész, mész egész hosszan, egy autópálya felüljárót ha meglátsz, akkor közel vagy már.

Az lesz a Blaha városrész!

Sajna ennél részletesebben nem tudom.

De talán az útvonalterv.hu-n ad ki vmi rövid útvonalat.:S

Amúgy gyalog az általam ajánlott gyalogos útvonal kb 3,5 km..:P

2011. nov. 24. 12:52
 2/5 anonim ***** válasza:

Bocs a Szabadka utcából a Testvérvárosok útjára kanyarodsz, és ez folytatódik később Hunyadi János utcaként..:D De ugyanaz az egyenes utca, csak más lesz a neve.

előző voltam

[link]

Ahol az a piros csepp alakú jelölés van, az a Blaháné utca

A narancssárga vonal meg az autópálya felüljáró! szóval ha azon túlmész akkor már oda is értél..

(a térképet tudod mozgatni egérrel, szóval meg tudod keresni rajta a Szabadságteret ha úgy könnyebb!:)

2011. nov. 24. 12:58
 3/5 anonim ***** válasza:

megkerestem neked

[link]

ez a helyibusz lenne jó!

a legutolsó megállójáig kéne menni

és onnan egy picit visszafele kell sétálni akkor eljutsz a Blaháné utcáig

De mondom ha ezen a buszon vagy a sofőrt megkérded h merre van és segít!!:)

2011. nov. 24. 13:02
 4/5 anonim ***** válasza:
amit buszjárat menetrended linkeltem ott a táblázat bal felső sarkában tudod állítani úgy h a délutáni járatokat is mutassa!!
2011. nov. 24. 13:04
 5/5 anonim ***** válasza:
*menetrendet
2011. nov. 24. 13:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!