Holnap indulok 1000km-ert vezetni a fiammal. Kicsit félek az uttol! Miket vigyek neki ami szorakoztatja?
A nagy részét így is át fogka aludni. 2 évesen még elalszanak a kocsiban a monoton zajtól. Vigyél CD-t amit szeret, énekelj neki. Figyelj, hogy ne legyen melege, semmiképp se legyen túlöltözve és ne legyen műanyag alatta.
Ne süssün rá a nap, tegyél az ablakra árnyékolót.
Jó utat!
igen megfogok ällni 2-3 oränként minimum!a dvd jo ötlet,nekünk is van a kocsiba valo!akkor azt mindenképpen elrakom a kicsinek.németen ,és ausztriän megyek ät(asszem). svàjcbol amugy.hät az ut a pärommal szokott lenni kb 9 ora.nekem sztem a kicsivel lesz 11-12
:(..
Szia.
3 éve vezettem le elözször.Németország,Ausztria és Magyarország....Èjjel menttem.Hát fáraszt´volt,de leértem.9 óra altt.
A múlt nyáron vezetem le pont ugyan így 1000km-t.A lányommal mentem igaz velem jött anyósom is.De csak én vezettem.
Fátrasztó,de jobb volt mint egyedül..Nekem a lányom 15 hónapos,de sokat veszekedet az autóban.Unta magát egyedül.
Egyébként mi is a férjemmel 3 an szoktunk menni.
E`n most juniusban repülövel megyek,hogy a lányomnak ne legyen olyan hosszú az út.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!