Hogy oldanátok meg a család utazását?
Ezt kétféle képpen tudod megoldani.
Ahogy írtad, egy kíséröt kérsz mellé hívatalból, ez egy légutaskísérö lesz, mint a 3 év alattiaknál, aki végig mellette ül és mindenben segít nekik. Ez egy + jegy árába kerül. Van fél kíséret, ahol felveszi öket, majd jobban oda figyel rájuk, és leadja az érkezéskor. ez is feláras.
aztán a másik megoldás, hogy kifizeted otthon a legjobb barátnödnek is a jegyet, vagy a szomszédnönek, vagy aki segít otthon nekik, és ö kikéséri öket (ö is ott lesz az esküvötökön, hurrá). nekem ez lenne a legszimpibb megoldás.
vagy egyszerüen jobban megbízol bennük és többre tartod öket.
angol nyelvtudás nélkül repült anyukám is már, és ö képes eltévedésre. söt a reptéren rossz fele is ment, mert neki a leszállás után be kellett térni az elsö budira, és mikor kijött már sehol senki. és ez egy óriási reptér. majd jól eltévedt, és vissza indult, majd koborgott, felhívott mondtam neki milyen jelet kövessen és kitalált.
a probléma hogy Mo-rol nem megy tengeren túlra közvetlen járat, így mindenképpen át kell szállniuk. egyébként ami meg jó hogy mivel járás problémája van, kell neki egy tolószéket a reptérre kérni így oda tolják ahova mennie kell. vagy is a check-innél jön valaki érte, majd eltolja ahova kell, aztán a kapunál hagyja, néha látok olyat hogy a kísérö is ott áll vele, míg a beszállás meg nem történik. majd a kijáratnál jönnek érte megint tolókocsival és a kijáratig viszik öket.
elsö vagyok
a tolókocsis dolgot kérdezd meg a légítársaságtól. habár beszélni senkivel sem tudnak, de valaki oda viszi öket ahova kell. amúgy kell fizetni a kíséröért. én unokaöcsémet akartam így kihozni, de aztán túl sokba került volna, akkor utánna néztem.
ha otthon senki nem segít nekik, akkor tuti egy reptéren is elboldogulnak. na és mi van ha eltévednek, majd kitalálnak.
Megkérnék valakit, hogy kísérje el őket. Miért nem oldható meg?
Vagy keress valakit, aki amúgy is utazik, és kérd a segítségét. Még ha neki a teljes jegyét kifizeted is, akkor is jól jártál anyagilag.
még mindig az elsö vagyok.
olvasod amit írok vagy csak ellenkezel? mert akkor maradjanak otthon, ha nem akarsz megoldást.
fogd magadat hívd fel a légítársaságot akit gondoltál és kérdezd meg. mindegyiknek 24 órás ügyfélszolgálata van.
mond el, hogy tolószéket kell kérni neki, mert rosszul megy és nyelvi probléma is van, így tolják ajtótol ajtóig.
ennyi. kérdzd meg kell-e érte fizetni plusszban.
a gyerek kísértért kell fizetni. ha 3 éves kor alatt akkor egy teljes jegyárat.
Én szívesen elkísérem őket, ha fizeted a jegyemet.
Komolyan :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!