Angliába hogy jut ki egy 5tagú család a lehető legolcsóbban karácsony után?
tehá az a cél, hogy minél olcsóbban kijussunk repülővel a rokonokhoz, januárba kb mennyibe kerül a jegy? azt gondolom, hogy karácsonykor iszonyat drága
kb 1 hétre mennénk, repülővel jönnénk vissza is
tehát úgy mennyibe lenne a repülőjegy, és mennyivel előre kellene lefoglalni a jegyet, hogy a lehető legolcsóbb legyen? 2 kiskorú, egy 18 éves diákok, és a 2 szülő
egyáltalán van kedvezmény kicsiknek, diákoknak?
előre is kösz
A repülőjegyeket már most érdemes megvenni,ha olcsón akartok kijönni.
Kíváncsiságból megnéztem a wizzair járatokat és januári indulással 5 főre 125.000 forint lenne a jegy..De nem ez a teljes összeg,mert erre még rá kell számolni a bőrönddíjakat,és a kártyahasználat díját.
De a pontos összeget csak te tudod megnézni amikor megrendeled a jegyet.
Érdemes a wizzar járatokat nézni,mert sokszor az a legolcsóbb..
ha olcsón akartok kijönni akkor vegyétek meg most január 13.ára így az egy főre 7100Ft +illetékek a visszaút január 20.a körül (jan 18-20-22) 8500Ft+illetékek
ezt az easyjet-nél néztem, belinkelem de szerintem a keresést előről kell kezdenetek, mert nem jeleníti meg: [link] legalábbis úgytudom, majd most meglátjuk.
köszi szépen
első te nem tudom, hogy mit linkeltél de ez nem olcsó, hanem iszonyat drága, egyébként úgy akarjuk, hogy oda-vissza szóljon a jegy, hogy minél olcsóbb legyen
és az mennyire valós, hogy ha januárba veszem a jegyet, akkor nagyon olcsón kijövök, mert kevesen utaznak, és inkább karácsonykor utaznak sokan?
első vagyok..
Bár én nem linkeltem semmit,csak mondtam,hogy a vizzair járaton én jelenleg ennyiért láttam.Ami 5 főre szól oda-vissza útra.
Az igazság az,hogy minél korábban veszed a jegyet annál olcsóbban megúszhatod.Ezért érdemes minden nap megnézni a fapados járatokat és lesni hogy melyik járaton a legkedvezőbb..
Karácsonykor,és minden ünnepkor sokkal drágábbak a jegyek mint máskor.A január,február nem szezon hónap..Nagyon ritkán szokott lenni promos jegy is..Pár éve mi januárba mentünk haza látogatóba úgy hogy a jegy ára 0 forint volt( nem írtam el nulla forint) csak a bőrönd és egyéb költségeket kellett fizetni.Szóval ingyen is volt meg nem is..De promosjegyekre ne várjatok,mert az vagy van vagy nincs..
Érdemes neked végig lapozni a jegyvásárlást,mert az easyjet-nél is külön számolják a bőröndárakat és egyéb költségeket..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!