Kellene aggódnom az IC vonaton?
elég sok rémhírt hallottam a vonatokon való kirablásokról és kezdek félni, hogy merjek e vonaton utazni. 4 órát kellene utaznom de. 11től. Nem kevés cuccot kellene magammal vinnem :/
van különbség az 1. és 2. osztály között? biztonságosabb az 1.? vagy nagyon paranoiás vagyok?
Én sokat utazok vonaton (Évi olyan 20-30 ezer kmet),de még sose raboltak ki. Budapestről Nyíregyházára szoktam menni, nem volt még komolyabb konfliktusom, pedig én ráadásul személyvonaton. De ha kabinossal mész ajánlom hogy olyanba ülj ahol normális kinézetű emberek vannak és viszonylag sokan. Aludni meg ne aludj el mert akkor eltűnhet a cuccod. IC-n semmilyen nemű atrocitás nem ért még soha. Táskádat ha wcre mész vagy kérj meg valakit h figyeljen rá vagy vidd magaddal. Meg állomás után menj wczni mert az IC ritkán áll meg ha eltünik vmid van időd megkeresni a tettest.
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!