Au pair, de nem bentlakásos?
Hivatalaosan nincsen. Vagy is ha hivatalosan akarsz au-pair lenni, és biztosításod is lesz így stb... akkor nem.
De megbeszélhetö a családdal.
Èn mikor elöször voltam, akkor 4 hónap után találkoztam egy fiuval és kb 6 hónap után mindig nála aludtam, így este jött értem, reggel vitt vissza. Családnak nem volt vele baja. ha kellett este sittelnem akkor elöre szoltak, és otthon maradtam. a hétvégiket meg jóelöre szoltak.
ma 09.23-nak
Te olyan családot ajánlsz a kérdezőnek akit te magad is utálsz??Rásóznál egy pocsék családot??MIért akarsz így kitolni a kérdezővel??
http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__egyeb-kerdesek..
Kedves kérdező.Én au-pairként dolgoztam Angliában.Nem éltem a családdal együtt,sőt az egyik kérés pont ez volt a család részéről..Minden reggel mentem 9-re és este 5-ig kellett ott maradnom amíg az egyik szülő hazajött..Vannak ilyen lehetőségek,csak meg kell találni..(rengeteg ilyen álláshirdetés van itt kint)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!