Wizz air-nel a feladando poggyaszba lehet bor? Es sampon, tusfurdo az is a feladandoba megy?
Figyelt kérdés
most utazok eloszor repulovel es ez nekem meg nagyon uj2011. nov. 4. 22:42
1/5 anonim válasza:
feladandó bőröndbe mehetnek csak ezek a cuccok.A bort csak jól csomagold be,és tedd jól a ruhák közé,mert nem kímélik a csomagokat,és a sok dobálástól akár el is törhet az üveg..Ezért jól bugyoláld be..
2/5 anonim válasza:
Folyadék és társai (szempillaspirál, körömlakk, szőlőzsír stb) csak a feladandóba mehetnek. Kivéve 1ml-s kiszerelést, amit be kell zacsizni.
Bort vihetsz, persze ésszerű mennyiségben és tényleg jól csomagold be, mert törhet. Egymásra dobálják a bőröndöket, nem igazán vigyáznak vele.
3/5 anonim válasza:
Vigyázz!
WizzAirnél külön kell fizetni a feladott poggyászért!
Kézicsomag max. 10kg, méretkorlátozással vihető díjmenetesen.
4/5 anonim válasza:
Előző vagyok: de abban nem lehet bor (max. 1 decis)
5/5 anonim válasza:
Én 1x Londonból hoztam pár sört a haveroknak, a fele rommá tört és úszott minden, szóval tényleg tekerd be valami ruhával hogy ne törjön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!