Milyen tapasztalatokkal rendelkeztek Angliáról?
Engem meglep amit az egyik író írt,hogy alig esik.
Én 6 éve élek kint,és az elmúlt 6 év alatt többször áztam el,mint az elmúlt 32 évem alatt.
Az angolok is szoktak viccet csinálni az időjárásból.
Ahogy mondják:"Télen azért esik,mert tél van.Nyáron azért esik mert nyár van.Idén nyáron is jó ha volt összességében 1-2 hét kellemesen jó idő.Mivel én közel lakom a tengerparthoz,így a szél állandó..
Magyar bolt sincs mindenhol,és bizony az angol kaja borzalmas.A sütemények vagy nagyon édes(szinte már ehetetlenül édes) vagy semmi íze nincs.Bár a főzést megoldjuk,mert mi főzünk.
Azt hogy az angolok kedvesek..Nos vannak köztük kedvesek is,ahogy otthon a magyarok között is vannak kedves emberek.De vannak itt is igazi parasztok,bunkók,és a többség annyira buta hogy az már fáj!
Vannak dolgok amit még 6 év után sem tudtam megszokni.
-angol időjárás
- ehetetlen felvágottak
- gyerekpóráz
- ordítozó,hisztis,akaratos,neveletlen kölykök..
Kedves kérdező-
Én egy munkaközvetítő cégnél dolgozom.
Tanácsolom,hogyha jó diplomád van,és idővel abban szeretnél dolgozni,akkor honosítsd.Nyelvvizsga papírt nem fognak kérni tőled(de ha van akkor jó) a lényeg a jó kommunikáció.
Voltaképpen jó angol tudás,talpraesettség,és az adott munkához való gyakorlat ami számít.Ha ezek megvannak akkor nyert ügyed van.
De tudnod kell,hogy itt sincs kolbászból a kerítés,és ma már egyre nehezebb állást szerezni.Túl sok a jelentkező,és minden nap egyre többen keresnek állást.(angolok is)
Csak megjegyzem,hogy a válság óta egy új törvény lépett életbe Angliába(ha jól tudom Amerikában is)
Minden munkánál elsősorban az ország állampolgárait kell alkalmazni.Ha nincs olyan jelentkező akkor jöhetnek a vendégmunkások.Ezért elsősorban az angolok esélyesek állásra,de ha megvan minden ami kel a munkához,akkor neked is van esélyed..
sok sikert
tegnap 19:45-nek.
Wiltshire megyében dolgozom..Milyen infóra lenne szükséged??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!