Melyik külföldi városban laknátok szívesen?
Nektek-most őszintén-mi lenne a Top 10?
Nekem ez:
1 Stockholm
2 Isztambul
3 Bécs
4 Sydney
5 Párizs
6 Miami
7 New York
8 Amszterdam
9 Rio de Janeiro
10 Koppenhága
Nektek mi?
Azért van Izlandon is néhány szép kisváros, nem beszélve a környékről.
De inkább Észak-Norvégia (Trondheim fölött), tisztaság, nyugalom, barátságos emberek, a táj pedig lenyűgöző.
Korond (Ro)
Krakkó
Bugges
Gent
Edinburgh
Portree
Carcassonne
Cordoba
Firenze
Taormina
Érdekes helyek amiket írtál, de sajnos 1000 meg 1000 gyönyörű hely van a világon, egy élet is kevés lenne talán bejárni.
Szívesen mennék ezekre helyekre kivéve Athén és Párizs. A franciák beképzeltsége sznobsága elvette a kedvem attól h odamenjek megint. Athén pedig szép és napos és jó, temperamentumos emberekkel de semmi több.
Isztambul nagyon érdekes akár hosszabb távon is ha valakinek sikerül "ráérezni" a törökök stílusára az Ezelt én is nézem :) (Bár a seherezádé jobban tetszik mostanában).
Az a fajta exhibicionizmus amit a brazilok képviselnek nem jön be szóval rio is kilőve.
Érdekes h nagyon népszerű mostanában ausztrália, vajon csak a magyarok között lett ilyen népszerű mostanában?
Amúgy az én listám:
Odessza
Kijev
Szentpétervár
és persze még elég sok pl szibériába és dél ázsiába is szívesen mennék (vietnámi tengerpart)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!