Van itt olyan ember aki "kanapészörf"-ölt már?
Mi már voltunk ilyen helyen méghozzá Olaszországban.
Azt mondták nekünk,hogy ez úgy megy,hogy ahogy téged is fogadnak,így neked is kell fogadni vendégeket..Nem működik úgy hogy csak utazol.Nekünk előbb fogadni kellett vendégeket.Tavaly 4-en jöttek és 2 éjszakát maradtak.(Elég sokan jönnének,mert Oxfordban élek) Idén májusban mi is elmentünk az egyik vendéghez Velencébe..Jó volt.
EGy tiszta szobában volt egy kétszemélyes kanapé,ott aludtunk a párommal.De ahogy már az elején megbeszéltük,se kaja,se pia kínálás nincs..Ha a vendég enni akar akkor vesz magának kaját,piát.
Ha van még kérdésed szívesen válaszolok rá..
Volt tavaly, így voltam Párisba.)5 pasival aludtam egy lakásba meg egy macskával a nyakamban. De nagy élmény volt.
Utolsó párizsi este egy másik srácnál voltam,akinél még egy kínai lány is volt és együtt mentünk bulizni a haverjaival.
Plusz Londonba olyan szállásadónk volt aki egy nap alatt megmutatta nekünk London nevezetességeit. Egy Eiffel tornyos kulcstartót adtunk neki ajándékba(akkor jöttünk Párizsból és már minden pénzünk elfogyott.)
Egy jó buli és sokat lehet spórolni. Érdemes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!