Reitlingenben élő magyarok írnátok a városról?
Elsö vagyok,
én a környéken laktam csak Herrenbergben. Habár nincs túl közel de ugyan az a régió.
Sváb föld.
Nehéz beilleszkadni annyit tudok mondani, és a sváb nyelvet is nehéz megérteni. Az emberek talán itt a legridegebbek, és habár beszélgetnek veled de nagy barátságok nem születnek. (ha csak nem másik régióból vagy országból való az ember)
Èn nagyon örültem hogy elkerültünk onna. Már évek óta Frankfurt mellett lakunk és itt lettek német barátaink, stb...
Pl ahol laktunk volt egy másik magyar csaj, sokszor mentünk játszóra de soha senki nem volt.
itt tömve vannak jóidöben a játszók. erre fele sokkal nyitottabbak kedvesebbek az emberek.
volt ott egy német barátnöm aki Berlinböl került oda 40 évesen, és 5 évvel késöbb azért költöztek el mert egyszerüen nem tudott beilleszkedni. pedig egy nagyon kedves nyitott, barátkozós nö, és pont ezért hiányzott neki hogy legyenek körülötte emberek.
orvosi ellátás a legjobb, föleg mert tübingen nem messze van és No legjobb egyetem klinikája van ott. de rendes eü ellátás is mindenhol szuper jó.
lakást nem tudok mondani, mert mi azért közelebb laktunk Stuttgarthoz de nem locsó ott sem. nézegesd a neten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!