Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Kiköltöznétek-e külföldre...

Kiköltöznétek-e külföldre hosszú távra vagy akár örökre? Ha igen, akkor hová és miért? Ha nem, akkor miért nem?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 16. 18:09
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Itt sem valami jó a helyzet. Össze sem lehet hasonlítani azzal, ami pár éve volt. Nem tudom, hogy Magyarországon milyen lehet most, már régen nem mentem vissza. Szóval rosszabb most, mint a 90-es években volt?
2009. ápr. 16. 23:35
 12/15 anonim válasza:
93%
Szia én Németországban élek. Elöször úgy gondoltam csak egy darabig, de aztán itt ragadtam. ès nem is hiszem hogy hazamegyek. Bár a család hiányzik, de itt találtam meg a szerelmet és így egy új családot is. meg hát a pénz sem mindegy, bár macerás volt mindent elintézni. Viszont nyelvtudás nélkül még nehezebb lett volna.
2009. ápr. 18. 10:22
 13/15 anonim válasza:
100%
engem is egyre jobban foglalkoztat a kiköltözés kérdése... leginkább, hogy idehaza semmi kilátásom nincsen arra, hogy munkát találjak saját szakmámban, míg pl. az USAban hiányszakmának számít, csak egy dolog tart kissé vissza, már benne vagyok a korban:)(37), férjem pedig nálam idősebb, neki sajna nincsen nyelvismerete
2009. ápr. 22. 21:21
 14/15 A kérdező kommentje:
21:21: szerintem az EU-ban könnyebben lehet boldogulni, mert az USA-ba nehéz munkavállalásit szerezni hacsaknem van egy ismerősötök, aki segít, de ez nagyon nehéz út manapság. Nyelvismeret nélkül nem vágnék bele, mert ha kaptok is munkát, nagyon alulról fogtok kezdeni akármilyen magas végzettségetek is van. Én a helyedben a kor miatt nem adnám fel, nem vagytok még túl idősek a váltáshoz. Kockázat nélkül nincs nyereség! Tanuljatok meg jól egy nyelvet és próbálkozzatok. Veszíteni nem fogtok rajta.
2009. ápr. 22. 21:32
 15/15 anonim válasza:

ÉN most költözök Skóciába..nem tudom mi lesz kint,de itthon elviselhetetlen a helyzet..fogom a párom a kutyám és irány Skócia..:)

Ha valaki van kint akkor írhatna nekem privit:)

2009. szept. 27. 21:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!