Ha a váci buszpályaudvara akarok menni mit mondjak? .
1. Mondd, hogy a buszpályaudvarig kéred. Egyébként nem fog megbüntetni az ellenőr, ha látja h van jegyed, mert nem kérdezi meg, h vácon belül hova utazol
2. Ha nem találsz el a buszvégtől oda ahova mennél, írd föl a címet, kérdezd meg attól, akihez mész milyen ismert épülethez van közel, és amikor leszálltál a buszról, kérdezz meg egy járókelőt, hogy merre van. Biztosan segítenek. Sok sikert!
Ja, és a www.utvonalterv.hu-n tudsz utca házszám alapján is útvonalat terveztetni (gyalog és tömegközlekedéssel is)
ha több megálló van Vácon akkor esetleg számíthat h hova kéri
legalábbis tőlem mindig megkérdi a sofőr (igaz nem Vácra szoktam utazni) h X városn belül melyik megállóig kérem a jegyet..
de akár azt mondod h végállomás, akár azt h buszpályaudvar a sofőr érteni fogja.
7:55 vagyok
igazából jegykiadás szempontjából érdekes csak a dofőrnek h hova kéred
megbüntetni nem fognak ha mit tudom én Nyár utcai (ezt most találomra mondtam)megállóig kérsz jegyet, de még utazol Vácon belül 3 megállót a buszpályaudvarig.
Amúgy ha nem mondasz külön megállónevet általában automatikusan a pályaudvarig adják.
igazából nem értem a kérdést: ha Te a váci buszpályaudvarra mész, akkor mondd azt, hogy oda kéred a jegyed. Akár van több megálló, akár nincs. nem? hisz oda akarsz menni. Miért néznének hülyének, ha megmondod a megálló nevét, ahova mennél?
csak bátran, a jegykiadó, meg a buszsofőr is ember, nem fog keresztben lenyelni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!