Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Akkor hogyan nézzem, hogy...

Akkor hogyan nézzem, hogy tényleg oda jussak el ahova akarok? . DDD

Figyelt kérdés
múltkor úgye voltam Győrbe, és Budapest-Keletinél elakadtam.. úgye a start mávba, beírtam hogy Budapest-Keletiről Törökszentmiklósig menjen a vonat ... erre a táblánál a keletinél nem volt kiirva :////
2011. aug. 20. 13:35
 1/3 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg az információnál. Esetleg az interneten nézd meg a vonat számát, meg azt hogy mi a végállomása, plussz hogy gyors, személy, vagy IC, stb. Általában az is oda van írva. Na és arra szállsz fel, ami oda megy.
2011. aug. 20. 18:42
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván ha felszállsz egy mit tudom én kassai nemzetközi IC-re, de csak Hatvanig akarsz menni, akkor nem fogják az összes megállót kiírni az induló vonatoknál, csak a végállomást, esetleg egy-két nagyobb megállót írnak mellé, vagy mondanak be, hogy hol áll meg.

Nézd meg, hogy az a vonat, amelyiket kinézted hova is megy pontosan, a végállomás lesz kiírva több mint valószínű, ami nyilván nem Törökszentmiklós.

2011. aug. 21. 20:31
 3/3 anonim ***** válasza:
hol hagytad gondozódat? Ő biztos átlátja a rendszert és segítene neked.
2011. aug. 21. 22:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!