Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Miért vágyok annyira a tengerhez?

Miért vágyok annyira a tengerhez?

Figyelt kérdés

Lehet hüe kérdés,nem tudom,de már annyiszor próbáltam kiverni a fejemböl,de még is vissza jön a gondolat,hogy ott vagyok és hallom a tenger süvitését.Pedig voltam már pár éve és most is megtehetném,hogy elmenjek,de ha lehetőség akadna is...sajnos párom nincs,akivel elmehetnék.Egyedül pedig nem szeretnék.

Hogy tudnám kiverni a fejemböl a tenger gondolatát?

2011. aug. 6. 16:10
 1/8 anonim válasza:
100%
Biztos hal vagy és ívási idő van:DDDDDDDDDDDDDDD
2011. aug. 6. 16:41
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
utolsó válaszoló jó :D tetszik
2011. aug. 6. 16:59
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, de én is mennék tengerhez. Szóval ha mész, egyedül mennél, szólj :D
2011. aug. 6. 17:07
 4/8 anonim válasza:
Ezzel én is így vagyok. Sőt, jobban is, mert állandóan halat ennék, ha tehetném, és mindig vízközelben lennék. Meg biciklizés/futás helyett állandóan úszni van kedvem.
2011. aug. 6. 17:34
 5/8 anonim ***** válasza:

Visszavágyódás a kezdetek kezdetéhez, az ősóceánba. Valami olyasmi, mint az anya-gyermek kapcsolat.

A színe, hullámzása, illata megnyugtató.

Minden percben és órában új arcát mutatja meg.

2011. aug. 6. 18:42
 6/8 anonim válasza:
Biztos nagyon jó élményeid,emlékeid vannak!:))Ezzel én is így vagyok,itt voltam Lillafüreden és csodálatos volt számomra.3 éve,és egyszer én is visszamegyek!:)))Ez csak jó,hogy ennyire megmaradt benned!!:))
2011. aug. 6. 19:12
 7/8 A kérdező kommentje:

a halat nem szeretem,megenni nem tudom:D

Azért köszi a válaszokat:)

2011. aug. 6. 20:10
 8/8 anonim ***** válasza:

Egyszerűen csak azért, mert a tenger szép és megunhatatlan. Valami olyat nyújt a magyar embereknek, amire rácsodálkozhatnak.

Én Törökországban vagyok már egy hónapja és szeptember végéig nem is megyek haza. Itt tengerből nincs hiány, de teljesen elvarázsolnak a hatalmas pálmafák és hegyek is, csak mert nálunk ezek nincsenek. Olyan mintha ez itt egy teljesen más világ lenne, de nagyon jó érzés évente, két évente ellátogatni a nagy kékség mellé kicsit elmélkedni, pihenni, "újat" látni! :) Emlékszem 14 évesen jártam életemben először tengernél és teljesen elkápráztatott a látvány. Leesett az állam szó szerint. :) Aztán akárhányszor visszatérek mindig olyan léleksimogató érzés fog el. :)

Én ugyanígy érzem magamat a hegyekkel is. Oké nálunk is akadnak valami domb félék, de azokat jó indulattal sem igen lehet hegynek nevezni sajnos :)

2011. aug. 6. 22:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!