Kimennél 1 évre Afganisztánba, ha adnának érte 40
millió ft-ot?
Figyelt kérdés
2011. aug. 1. 14:04
1/10 anonim válasza:
Nem. A 40 milliót nem vihetem magammal a sírba.
2011. aug. 1. 14:14
2/10 anonim válasza:
Simán..1 évet ki birok egy bunkerban is ha kell..Csak legyen sok könyvem amit olvashatok..
2011. aug. 1. 14:23
3/10 anonim válasza:
ne álmodj ennyi pénzt még egy német katona sem kap ott egy évre.
2011. aug. 1. 14:28
4/10 anonim válasza:
annyiért még 3 évre is xD
2011. aug. 1. 14:38
5/10 anonim válasza:
Nem tudom. Talán. De max. 1 évre. Benne van a pakliban az is hogy esetleg kinyírnának de vajon melyik a legrosszabb:
- kimegyek és kinyírnak
- kimegyek, túlélem és megkapom a 40 millát amivel anyagilag megalapozhatom a jövőmet ráadásul elmondhatom hogy láttam olyan dolgokat amiket manapság nem sokan látnak max. TV-ben (és az nem ugyanaz)
- maradok itthon a hátsómon és egyrészt ugyanúgy nem jutok ötről hatra anyagilag ahogy eddig másrészt olyan élettapasztalatoktól esek el amiket máshol nem szerezhet meg az ember
Két ellenérv van:
- mi van ha megölnek? mi lesz a családdal?
- mi van ha túlélem de lelkileg már soha nem leszek a régi az esetlegesen átélt borzalmak hatására?
Ezért is írtam azt hogy nem tudom, az viszont biztos hogy alaposan elgondolkodnék rajta.
2011. aug. 1. 19:14
6/10 A kérdező kommentje:
na igen. ha viszonylag jó lenne az anyagi helyzetem, akkor nem mennék ki. de ha már nem minden lenne oké, lehet meggondolnám.. :D
2011. aug. 1. 20:03
7/10 anonim válasza:
Haver ennek töredékéért szolgált kint. 6 évesek voltak az ikrei. Én nagy dilemmába lennék az tuti.:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!