Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Angliában képzelem el a...

Angliában képzelem el a jövőm. Hogyan kéne elkezdeni?

Figyelt kérdés
17 éves vagyok. Épitész leszek valószinüleg és Manchester vagy környékén képzelem el a jövőm.Arra lennék kiváncsi hogy egy 20-22 éves fiatal-nak mit ajánlotok? Hogyan kéne elkezdeni? A városra a foci miatt esett a választás , de egy Manchester melleti kis városkában is jó lenne.Tudnátok tippeket adni hogyan kéne elkezdeni?
2011. júl. 31. 00:16
 1/3 anonim ***** válasza:
Először is érettségizz le. Tegyél le pár nyelvvizsgát, de minimum angol felsőt. Juss be az egyetemre, diplomázz le, tanuld a szaknyelvet angolul. Már mehetsz is.
2011. júl. 31. 01:05
 2/3 anonim válasza:
Nem biztos hogy kell diplomás arra, mert van elég hazai is, de ilyen kisebb szakmákkal mindenhol el lehet érni stabil egzisztenciát pl : ács, villanyszerelő
2011. júl. 31. 04:19
 3/3 anonim ***** válasza:

A lényeg a nagyon jó nyelvtudás és a piacképes végzettség!(szakma vagy diploma)

Én a saját szakmámban tudtam elhelyezkedni egy Londonhoz közeli kb. 160.000 Fős városban. 3,5 hét alatt találtam munkát és nagyon jól érzem magam itt. Teljesen más a légkör itt, mint otthon. Nemcsak a fizetés miatt vagyok itt, hanem a jobb munkakörülmények miatt is.

2011. júl. 31. 09:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!