Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Anglián belül hol élnél, és...

Anglián belül hol élnél, és miért?

Figyelt kérdés
Engem Liverpool vonz, a kulturális élete miatt. Bár úgy "kinézetben" Londont helyezem előnybe.:) Persze én csak írásokból és képekből tudok tájékozódni. :/
2011. júl. 22. 18:22
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
ma 22:25: és miért pont London?:)
2011. júl. 22. 23:35
 12/17 anonim válasza:
100%
tuti,h londonban már éltem ott kiskoromban 2 évet és imádtam ^^
2011. júl. 23. 10:36
 13/17 anonim válasza:
brightonban!! Dél-Anglia, tengerpart, 180ezer körüli népesség, tehát nem is egy nagy, büdös, koszos város, de nem is számít túlzottan kicsinek sem, tehát van benne élet :) london kocsival csak másfél óra.
2011. júl. 25. 00:46
 14/17 anonim válasza:
100%
Mindenféleképpen Londonba:D Egyszer jártam ott pár éve.. még kicsi voltam nem sok mindenre emlékszem... de az épp elég hogy tudjam hogy nagyon szép hely:D
2011. júl. 25. 02:27
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Előre elnézést kérek az offolásért. Az a válaszadó vagyok, aki a Mentmore képet belinkelte. Ahhoz szeretnék hozzászólni, hogy város vd vidék. Én Budapesten születtem, igaz, egy külvárosi lakótelepen laktam, de napi szinten jártunk a belvárosba, mivel ott volt a cég. A kilencvenes évek első feléig ez élhető is volt. Nem voltak orbitális dugók, stb. Aztán kiköltöztünk az agglomerációba, amit akkor, huszonéves srácként csak úgy tudtam élhetővé tenni, hogy naponta bejártam Pestre dolgozni, szórakozni, randizni stb. Aztán egyre elviselhetetlenebb lett a bejutás. Az első idők 20 percéhez képest nemegyszer másfél óra is ugyanaz az út. Én meg belefáradtam abba, hogy Budapest (vagy nagyváros)=dugó, parkolási anomáliák és centrumkft. A pesti cégezést megszüntettünk, itt a vidéki rezidenciánkon dolgozunk is, heti 1-2 pesti alkalom tolerálható, de ma már nem hogy unalmasnak nem tartom a vidéki életet, hanem egyenesen örülök is neki és nehezemre esik Pestre bemenni.

Node, hogy ontopic legyek. Én soha nem jártam Nagy-Britanniában, sőt, mindig annyi rosszat hallok, hogy örökké esik az eső, London kifejezetten autóellenes, stb stb. Ugyanakkor - kizárólag képnézegetési élmények alapján - a jellegzetes brit "country" hangulat nagyon tetszik. A klinkertéglás kis házaik, a zöldellő természet, a kastélyos tájak stb. Azért is írtam be korábban, hogy voltaképpen nem tudom, hogy élnék-e ott (nyilván nehéz lenne átszokni a vezetéssel is), de ha igen, akkor olyasmi helyen szívesen, mint az "On lány" című Nicole Kidman filmben, ahol egy ilyen igazi kis vöröstéglás házikó volt, a kertből pedig egy erdős-mezős-tavas részre lehetett kijutni. Továbbá tetszik az, hogy az angolok imádják a kis sportkocsikat meg a kit car-okat.

2011. júl. 25. 07:05
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

07:05 vagyok

[link]

:)

[link]

Na vagy leginkább valami ilyesmi:

[link]

És el autózgatnék egy Jaguar E-type-pal

2011. júl. 25. 07:14
 17/17 A kérdező kommentje:
7:05 Megértelek :/ És nagyon szépek a képek, amiket linkeltél :D
2011. júl. 25. 15:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!