Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Anglián belül hol élnél, és...

Anglián belül hol élnél, és miért?

Figyelt kérdés
Engem Liverpool vonz, a kulturális élete miatt. Bár úgy "kinézetben" Londont helyezem előnybe.:) Persze én csak írásokból és képekből tudok tájékozódni. :/
2011. júl. 22. 18:22
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Londonban. Azért, mert már jártam ott és nagyon tetszik. Imádom azt a pörgést, ha lehetőségem lenne rá, azonnal kiköltöznék:)
2011. júl. 22. 18:35
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

Én voltam Londonban is és vidéken is. Egyértelműen vidék, egy aranyos kisvárosban.

London nem sokban különbözik Bp-től. Ugyanúgy büdös és zajos, franc se lakna ott.

De a vidék gyönyörű, főleg a tengerparton, nincs se hideg, se meleg, kellemes szellő, pompázatos zöld fű.

2011. júl. 22. 18:43
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Soha nem jártam ott, de a jellegzetes vidéki tájai tetszenek, ahol olyan ódon kastélyok vannak. Pl Mentmore.
2011. júl. 22. 18:48
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

Na így:

[link]

(Mentmore-os voltam)

2011. júl. 22. 18:49
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Második vagyok, na, én is ilyet képzelnék el magamnak, mint a linkes válaszoló példája. :)
2011. júl. 22. 18:56
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Én jelenleg Londonban élek, nem laknék semmi pénzért egy vidéki kis városban sem! Itt Londonban rengeteg ingyenes program van, kikapcsolódási lehetőség. Otthon vidéki városban laktam, nőttem fel, de egyszerűen semmi nem történt. A nagyváros az igazi.
2011. júl. 22. 19:01
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

Manchesterben, de csak mer a Man.United a kedvenc csapatom, azt akkor kijárnék a meccsekre:)

De amúgy nem nagyon laknék Angliában, nem annyira vonz az az időjárás.

2011. júl. 22. 19:16
 8/17 A kérdező kommentje:
Vidék is tényleg nagyon szép, engem is lenyűgöz és csendesebb is. Tudom, mert vidéki vagyok. De én, fogalmam sincs miért, város párti vagyok.:) Pedig itt Budapesten is az ideg kerülget a közlekedés miatt, meg nem is a legtisztább ez tény... De szeretem a városi pezsgést, főleg este. És Angliába (gondolom) csak jobb lehet, mint itt :)
2011. júl. 22. 19:22
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Igen, valóban szép a vidék is, de maximum egy kirándulás erejéig! A nagyvárosokban vannak a programok, koncertek, események, stb.
2011. júl. 22. 19:29
 10/17 anonim ***** válasza:
London
2011. júl. 22. 22:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!