Mindenki nyaral valami menő helyen és csak én ülök itthon? 16/L
ezt nem szeretem az életben, hogy nem oszt mindenkinek egyenlő esélyeket... :( pici gyerekek még enni sem tudnak kapni számos helyen, valakik meg hónapokat töltenek a tengerparton, 200 ezer forintos táskákkal, iPad-ekkel mert már nem elég a laptop és a mobilnet sem.... :S
Ezért én sosem szeretek olyanról beszélni hogy hol voltam nyaralni, ezért utálom a sulis beszámolókat amiből inkább kimaradok. Nagyon fáj a szívem ezért, és nem tudom meg érteni, hogy pl: Lady Gaga az évi 6 milliárd orintjából mért nem tudna 5 milliárdot elküldeni különféle alapítványoknak.én voltam nyaralni, jóvolt, szépvolt, de nem vagyok rá büszke, és sosem dicsekszek el vele senkinek... hmmm... Kecskemét jó hely, biztos van strand, stb :))
csak kíváncsi voltam, hogy a többség merre nyaral, ha nyaral :)
(inkább itthon ülök, minthogy elmenjek egy vadidegenhez dugni.majd ha elviszel utána nyaralni vmi jó helyre, akkor talán :DD pláne így 17 évesen...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!