Reptéri átszállás! Hogy működik?
Magyarországról utaznék külföldre, azonban közvetlen járat nem megy azon városba, ahova nekem mennem kéne. Hogyan műküdik az átszállás? Értem úgy, ha leszáll a gép, felveszem a poggyászomat, vízum, útlevél ellenőrzés, majd egy teremmel odébb újra becsekkolás, várakozás... stb?
Ha a második járat már országon belül van, attól ugyanúgy van útlevél ellenőrzés és minden egyéb?
Minden választ nagyon megköszönnék!
Nagyon szépen köszönöm, jó hallgatni/olvasni ezeket a tapasztalatokat. Próbáltam reptéri alaprajzot keresni, hogy mi merre, de egyelőre nem sikerült sajna. Már az is megnyugtató infó, hogy a két terminál között nincs akkora hely mint Ferihegyen, az csak fejtörést okozna. :)
A bomba téma kicsit meredeken hangzott, de azért bízom benne, hogy nem leszek rosszkor rossz helyen.
Igazából nem lenne probléma, ha a csomagomat fel kéne venni, legalább tudnám hogy biztonságban, épségben megérkezett velem együtt. Nagy túra hátizsákkal utaznék, általában be szoktam ipari fóliával jól bugyolálni itthon, hogy a fülei kilógjanak, de mégse legyen olyan egyszerű megbontani vagy ha még is megtennék, azonnal feltűnjön, hogy valami nem oké! Ha a "végállomáson" veszem észre, hogy a háromnegyedét kipakolták, avagy eltűnt, akkor lehet kicsit bonyolultabb lenne utána járni, hogy hol, mikor és mi történt vele (bár hál' isten ebben a témában nem annyira vagyok otthon), szóval nem gond, ha nem rakják át, ha lesz időm szépen nyugisan mindenre. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!