Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Hogyan működik az átszállás...

Hogyan működik az átszállás az adott reptéren az Amerikába tartó gépre?

Figyelt kérdés
Ugye Budapestről indul majd a gépem, de át kell majd szállnom Amszterdamban, hogy ott átszálljak az Amerikába tartó gépre. Miután átszálltam a csomagjaimért majd mennem kell valahová, vagy azt fel fogják tenni már előre a gépre, azzal nem kell foglalkoznom? Majd megnézem,hogy melyik terminálról indul a gépem?
2010. jún. 8. 12:57
 1/6 anonim ***** válasza:
94%
A csomagokat oda küldik ahova akarod , ha mondod hogy Amszterdamba akarod hogy küldjék és utánna megint feladod megteheted. De azt is lehet hogy egyből Amerikába. Megvetted már a jegyet? Sztem amúgy úgy van hogy két jegy van , egyikkel mégy Amszterdamba, és utánna a másikkal Amerikába, mind2jegyen rajta van amit tudni kell.
2010. jún. 8. 13:19
 2/6 anonim válasza:
100%
Szia! Amikor Ferihegyen becsekkolsz, kapsz beszállókártyákat. Felrakod a csomagjaidat és azokra nyomtatnak címkét, így neked majd csak a végállomáson kell átvenned őket. Szóval Amszterdamban csak megkeresed, hogy melyik terminálról indul a következő gép, a cuccodat nem adják ki, hanem átpakolják a másik gépre. Ez így megy. Nem kell aggódnod! :)
2010. jún. 8. 13:23
 3/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen.

Amúgy már megvan a repjegyem, a pelikan.hu-n rendeltem és elvileg ki kell majd nyomtatnom, de ez csak egy jegy, egy oldalon van a visszaút is.

2010. jún. 8. 17:12
 4/6 anonim válasza:

Én is Amerikába utazom (Atlanta, GA), Párizsban kell átszállnom, hasonló kérdést tettem volna fel a napokban.

Egyébként én is a pelikanon rendeltem, kinyomtattam, ahogy írtad.

Hogy külön ne kérdezzem: Amerikában meg tudom nézni a freemail.hu-mat?

2010. jún. 9. 15:51
 5/6 anonim ***** válasza:
:) igen , megtudod
2010. jún. 9. 16:04
 6/6 anonim ***** válasza:

Ferihegyen felveszik a csomagokat. És a végcélig szállítják! Tehát ahol az USAba leszállsz mehetsz a csomagjaidért.

Sajna néha elkeveredhet. nekem a haza utamkor keveredett el kiderült New Yorkba maradt :S Rómába szálltam át.

De ez nem gyakori , és azonnal oda szállítják amilyen tartózkodási címet megadtál. Ezért is fontos h a címet ráírd a bőröndödre! :)

2010. jún. 10. 13:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!