Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Elhagynám az országot! Hová...

Elhagynám az országot! Hová menjek?

Figyelt kérdés
Szeretnék elkötözni egy olyan helyre ahol kedvesek, barátságosak az emberek. Befogadják az idegeneket. Ahol ha dolgozok akkor elismernek. Ahol új életet kezdhetnék. Elegem van a mindennapi darálóból és abból, hogy kidolgozom a belem és semmibe vesznek és semmire se viszem. Szerintetek létezik ilyen hely? Poénkodó válaszok nem érdekelnek.
2011. júl. 15. 09:26
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
48%

"Elmenni innen ahol annyi köcsög van."

Már csak az a kérdés, hogy ilyen stílussal a külföldiek akarnak -e téged? Ők sem akarnak egy újabb "köcsögöt".

2011. júl. 15. 11:08
 22/29 A kérdező kommentje:
11:08. Tényleg köcsög vagyok én is. Mert szeretném ha megbecsülnék a tudásomat, munkámat. Mert szeretnék élni és nem parazitaként létezni. Mert elegem van abból, hogy mindenki olyan okos a tanács osztogatásban dolgozni meg büdös. Értelmes válaszokat kértem, erre trollkodnak a trollok. Köszönöm viszont a sok, tényleg hasznos jó tanácsot akik TÉNYLEG segítő szándékkal írtak.
2011. júl. 15. 11:22
 23/29 anonim ***** válasza:
53%
A busmanok afrikában állítólag nagyon barátságosak szeretik a dolgos embereket mert ők is azok és ha nem akadály a nyelv akk pont jó és távol lehetsz az anyagias fertőtől.xD
2011. júl. 15. 11:32
 24/29 anonim ***** válasza:
100%

Én is az északi országokat javasolnám. Finnorol nem tudok nyilatkozni, de pl svédoban nyugodtak, kedvesek, segítőkészek az emberek. akár csak 1 hétre mész ki máris érzed a különbséget. angolul mindenki beszél, 1 ember volt akivel találkoztam és nem tudott angolul de ő nem is svéd volt hanem bevándorló :P

és az a nyugodtság ami ott van megdöbbentő a magyar hétköznapok után.

Bunkó emberek, idióta főnökök stb mindenhol vannak, de próbálkozhatsz ausztriában, németoban, vagy akármelyik másik országban, mert átlagban mindenhol kedvesebb emberek vannak mint itt :P

2011. júl. 15. 11:41
 25/29 anonim ***** válasza:
32%
Helyes, menj csak, de aztán nehogy hazakullogj, miután rájöttél, hogy odakint is csak az életképesek, és nem a nyavalygók a sikeresek. Szerencsétlen.
2011. júl. 15. 11:46
 26/29 anonim ***** válasza:
100%
vicces olvasni, hogy mennyi olyan ember ír ide, aki csak be akar szólni.. biztos boldogabb lett tőle a napjuk. Kicsit frusztráltak az emberek.
2011. júl. 15. 12:56
 27/29 anonim ***** válasza:
0%

A STÍLUS AZ EMBER !!

Te messze vagy ettől.

A nagyképűséged, meg határtalan!

Ezzel a "köcsögözős" stílussal kint sem leszel nyerő !!

Ott is csak egy senki maradsz...

2011. júl. 15. 22:23
 28/29 anonim ***** válasza:
egyébként minden népnek megvannak a "rossz tulajdonságai", nem hiszem, hogy a magyarok kimagaslóan "köcsögök" lennének. Szerintem ha valaki letesz valamit az asztalra, jó munkát végez, a világ minden pontján elismerik.
2011. júl. 16. 00:52
 29/29 anonim ***** válasza:
ez nem igaz... ha valaki olyan munkahelyet talál, ahol így van, az nagyon szerencsés. Dolgoztam olyan helyen (informatikai szféra), ahol lehúztam a próbaidőt (fizetés és egyéb juttatás nélkül) és a végén nevetséges fizetést ajánlottak (kb. a rezsi és az étkezés kijött volna belőle). Pedig nagyon jól teljesítettem, a munkatársak szerint is. A főnök nem így gondolta. Egy munkatárs, aki 2-3 hónappal azelőtt elfogadta a feltételeket, amik elé engem is állítottak, még akkor is fizetés nélkül volt ott. Mikor rákérdeztem, hogy mi a garancia, hogy engem ki fognak fizetni, ha a társam, aki régebb óta ott van, még mindig kétségek között van, az volt a válasz, hogy ilyen "bizalmatlan segg_fejek"-re nekik nincs szükségük, azonnal fogjuk a cuccainkat, adjuk le a mágneskártyánkat és "takarodjunk a ... az irodából és gondolkozzunk el". Mi csak pislogtunk. Úgy érzem, hogy ígéretekre senki nem építheti az életét és jogos volt az igényünk. Kifele még a főnök hozzánk vágta, hogy nehogy azt higgyük, hogy olyan különlegesek vagyunk, hogy nem talál helyettünk ezer másik "verebet". Gondolom a kérdezőnek is hasonló okok miatt keserű szájíze. Én ezután nem is kerestem tovább munkát, hanem saját vállalkozásba kezdtem, belefáradtam a cseléd szerepébe.
2011. júl. 16. 13:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!