27 órás buszút. Volt már ilyenben részetek? Elviselhető? Nem tudom, bevállaljam-e. Olcsóbb, mint a repjegy, csak nem tudom, milyen állapotban lennék utána. Eddig 13 óra volt a leghosszabb idő, amit buszozással töltöttem, azt egész jól viseltem.
Figyelt kérdés
2011. júl. 5. 14:35
21/21 anonim válasza:
Én fejemhez szoktam tenni a párnát, azért mondtam, hogy ülj ablak mellé, ha teheted, mert akkor neki tudsz dőlni a párnával! Lehet kicsit kitörik a nyakad, de kibírható! Vagy vigyél nyakpárnát. Amúgy igen, szóval nálunk a buszos útnál is szoktak idősebbek lenni és bírják. Ha nagyon nem téma a nyakad, nálunk azt is csinálják, hogy felvisznek valami hűtőtáskát, kirakják a folyosóra, és odarakják a lábukat. Vagy volt olyan is aki leköltözött a földre szundítani éjjel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!