27 órás buszút. Volt már ilyenben részetek? Elviselhető? Nem tudom, bevállaljam-e. Olcsóbb, mint a repjegy, csak nem tudom, milyen állapotban lennék utána. Eddig 13 óra volt a leghosszabb idő, amit buszozással töltöttem, azt egész jól viseltem.
tegnap 23:00
Örülj neki, hogy valaki humoros és normális választ ad,
nem úgy mint te!!
Mint látod másoknak tetszett az írás, hiszen 100%-ban hasznos volt!!
Csak te vagy ilyen fapin@ !!
SZia!
Én voltam már Londonban busszal és nem volt vészes. Simán ki lehet bírni-. Aludni ugyse fogsz sokat, szóval vigyél zenéket.
A vicces válaszolónak: rengeteg buszos utazáson voltam már, de még egyszer sem tapasztaltam hasonlókat...
ma 08.13-nak: a szüleim egyszer, úgy 10-12 éve Görögo.-ba utaztak busszal, szerencsétlenségükre egy népes dabasi roma család is velük tartott. Amit a "vicces" 3. leírt, gyakorlatilag szóról szóra megtörtént a buszon, sőt, itt egy tábla szalonna és néhány főtt tojás (szagoltad már, milyen, amikor feltöröd?) is előkerült uzsonnára. Pálinka, kannásbor, ennek megfelelően vidám duhajkodás, danolászás, a széksorok között egy kis táncika... persze senki sem mert rájuk szólni. A beszálláskor a poggyásztérbe pakolt 30 kg-os krumpliszsák és kb.10 kg-os vöröshagymazsák szerencsére senkinek sem zavarta az utazását. Még évekig röhögtünk a történeteken, hiszen az idő sok mindent megszépít, de akkor, ott, szenvedtek a buszon.
Kedves Kérdező!
London - Mo. között nagyon jó utakon megy a busz, nem ráz annyira, gyorsan is halad, no és ilyen útitárs sem valószínű. Ha amúgy bírod az utazást, rajta, legfeljebb ezt is kipróbáltad, kipipálod és máskor más módon fogsz közlekedni. Egyébként, ha a fapadosra idejekorán váltasz jegyet, alig drágábban megkaphatod még dec. végére, az ünnepi időszakokra is és mégiscsak gyorsabb, kényelmesebb.
Mikor fiatalok voltunk,nekünk buli volt egy ilyen út!!Iszogattunk,dumáltunk,hülyéskedtünk...
Most már inkább fizetünk többet érte,de inkább repülünk.
Kényelmesebb,rövidebb.
De szerintem egy fapados repülő Londonból,nem is sokkal drágább,mint a buszjegy... :-D
Nem amiatt aggódom, hogy hogyan fogom eltölteni az időt, hanem hogy mennyire fog fájni a gerincem, hátam, fenekem.
Köszi amúgy a sok választ!!
előző: a párnát az ülésre gondoltad tenni, hogy kényelmesebb legyen, vagy csak a fejünk alá?
Amúgy sajnos nem olcsóbb a fapados.
Erre az időszakra pláne nem. Karácsony előtt nagyon drágák a jegyek.
És nehezíti a helyzetet, hogy nem Londonban lakom, hanem messzebb, ha repülővel mennék, sehogy sem tudnám megoldani, hogy ne aludjak előtte való nap Londonban, az meg rendesen megdobná a költségeket.
Így legalább az éjszakát a buszon tölteném, persze lehet, hogy nem sokat aludnék, de nem kéne fizetnem a szállásért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!