Ha fesztivalozni mentek, es satrazni, hogyan kezelitek a dolgaitokat? Hova rakjatok? Milyen taskat visztek ha este elhagyjatok a satratokat?
Először is nem viszek semmi olyat, amit féltenék, ha eltűnne, hiszen a sátrat nem őrzi senki. Ékszerek, elektromos kütyük, drága ruhák itthon maradnak. Nincs olyan fesztivál, ahonnan 100%-osan ki lehetne szűrni a zsebtolvajokat.
Eggyel nagyobb sátrat érdemes vinni, mint ahányan alusztok benne (tehát ha ketten vagytok, akkor háromszemélyeset), így a fennmaradó helyen elférnek a cuccok, ami úgyis kupis lesz (sátorban részegen rendet tartani... képtelenség). Hátizsákot vagy sporttáskát érdemes vinni, a bőrönd nagy helyet foglal és kényelmetlen is, ha kaptok egy esőt.
Ha este mentek valamerre, akkor hátizsákot vagy tarisznyát érdemes vinni, amit át lehet vetni a válladon, és nem akadályoz az ugrálásban, bulizásban. Sokan visznek övtáskát is, állítólag jó, de én nem szeretem.
Nálam mindig nálam van egy övtáska, abba pont belefér a telefon, pénz, iratok (meg ami amúgy szükségesebb). Más értéket meg egyszerűen ne vigyél fesztiválozni, mert semmi értelme. Szerintem nem ott kell a legmárkásabb cuccaidban parádézni, ha lány vagy, az ékszer is viszonylag felesleges.
Többször volt nálunk, hogy a szomszéd sátrakat kipakolták (márkás pólókat, nadrágokat is vittek!). A mienkbe is beletúrtak, de semmi használhatót nem találtak (bár akkor sem volt jó érzés, hogy valaki a cuccaidban turkált).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!