A hallókészüléket zavarja-e a 10. 000 méteren való utazás?
Figyelt kérdés
Hallássérült vagyok és repülőgéppel fogok utazni.2011. jún. 19. 16:57
1/6 anonim válasza:
A hallokészüléket nem.De hogy a hallokészülék zavarja-e a repülö elektromos rendszerét azt a repülötéren elárulják.
2/6 anonim válasza:
Tekintettel arra, hogy a repülőben talajszinti légnyomás, hőmérséklet és páratartalom van, biztosan nem zavarja. A repülőgép navigációs rendszerét is csak azok a készülékek zavarják (és csak le- és felszálláskor), amelyek rádióhullámot bocsátanak ki (mobil telefon, mobil internet). A hallókészülék ilyet nem csinál
3/6 A kérdező kommentje:
Köszi! :)
2011. júl. 9. 18:35
4/6 anonim válasza:
Szia! Túl vagy a repülésen? Én is hallókészüléket viselek, és most készülök repülni. Ellenőrzéskor (beszálláskor) nem volt probléma vele?
5/6 A kérdező kommentje:
Szia! Azt mondták, hogy ellenőrzéskor nem muszáj levenni a hallókészüléket. A repülésben hát ez elég érdekes... Amikor bementem, akkor hallom a recsegést, az ülésen nem mindig. Pár órával később zúg a fülem, nem hinném, hogy a hallókészülék miatt, hanem először repültem. 1-2 nap múlva vagy akár pár óra után el fog múlni a fülzúgás, nem lesz semmi baj. :)
2011. dec. 3. 17:13
6/6 anonim válasza:
" Tekintettel arra, hogy a repülőben talajszinti légnyomás, hőmérséklet és páratartalom van,"
Nem teljesen. Kb 2000 méteren lévő nyomás van és a páratartalom elég alacsony, eléggé ki tud száradni a bőr az erre érzékeny embernél.
Hőmérséklet változó. Volt amikor nagyon meleg volt, máskor fáztam. De persze fűtés mindig van valamennyi mert ott fent mínusz 50 fokban muszáj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!