Hallottam, hogy Justin Bieber jön Romábiába, de mikor?
16:22?
Te egyáltalán tudod mit beszélsz??!!!
Példaképed kellene legyen amiket tesz és tett azokért az emberekért akik már feladták életüket,akiknek nincs családjuk élelmük!
Ilyen önzetlen embert..mind ő...Ha minden egyes milliomos ilyen nagylelkű lenne hidd el nem lenne se szegénység se semmi!!! Kár hogy még csak JB jött erre rá!! S Romániába se szórakozásból jön hanem felemelni a nincsteleneket ha már szüleik sz@rba hagyták!!
Hogy merted JB a mocsokba taposni?
Ahogy már leírták előttem ő egy önzetlen ,kedves ,segítőkész tini sztár!Ő mindent megtett azért ,hogy segítsen a rászorulókon...te mit tettél azon kívül ,hogy otthon döglődsz ,mint egy nem is tudom,milyen állat?
Csak akkor merj ,ilyen hülyeségeket írni,vagy mondani egy olyan személyről aki bele ad apait anyait azért ,hogy másnak esélye legyen az élethez,hogyha te is pont ezt teszed mint Ő!!!!!!!!!!!!!!!!!....!!!!
tudjuk h igazunk van:D
de mind1 ha tudjátok mikor jön légyszi irjatok:D
Csinátl egy klippet aminek a cime imátkozz s megláthatod a klippbe,hogy miket tesz és tett am itt a link http://www.youtube.com/watch?v=o9tJW9MDs2M
ja s még egy oldal amiben..nézd meg [link]
s ha unod megnézni akkor elmesélem hogy hamarosan jön romániába is,mert sok ott az árva s segit nekik. S akarja követni mickeal jacksont mert ő is önzetlen segitő ember volt
A puska az jo otlet , szerintem meg egy kis b*zi, es ha egyedul van ebbe a ge*i vilagba aki kedveskedik , akkor mindenki ki fog ba*zni vele eggy ido utan , eszreveszik hogy enged , akkor pedig be*zopja , es meglassatok ti is hogy mekkorat tevedtek a kedvessegetekkel...
Kivancsi vagyok hany evesek akik a kedvessege miatt partoljak..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!