Korfun van buszjárat? Például ha Sidariból elszeretnék jutni Paleokastritsába.
igen erre én is gondoltam , van jogsim csak hát még sose ültem robogón ..de akkor ezek szerint nem egy ördöngösség :) köszi !!
ha erre jársz azt még elmondanád h ti hol száltatok meg anno , és mennyi idő volt még egyik tengerpartól eljutottatok a másikra?
hmm...hát majd meglátjuk...bár szivesebben mennék busszal mivel az olcsóbb...gondolom..
tényleg mennyibe kerül kibérelni egy robogót? a leggagyibbat mondjuk...
A tapasztalat nélküli robogózáshoz annyit, hogy én dolgoztam kint, és sajnos sokan meghaltak robogós balesetben a szezon alatt Korfun, köztük 2 magyar is.
Más kint a vezetési kultúra, a helyiek nyomják neki rendesen a kanyargós utakon, így könnyen megvan a baj.
Egyénként meg busszal mindenhova el lehet jutni, max át kell szállni, de lassú és kiszámíthatatlan. Az autó bérlés sem olyan vészes, ha nincsenek nagy igényeid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!