Ülhetünk egymás mellett a repülőn? + 1-2 kérdés a repülésről
Nem vagyok tini, de még sose repültem, így a segítségeteket kérem. Szóval egy ismerősöm most fog hazarepülni Németországból, én megvendégelem, és cserébe ő is engem, utána együtt megyünk vissza. Wizz airrel mennénk, viszont nem tudom, hogy ülhetünk e egymás mellet vagy sem. Még nem vettem meg a jegyeket, most tervezem, viszont végig futottam már azt a pár oldalt, amit ki kell tölteni, de nem találkoztam olyannal, hogyha esetleg többen repülnénk és együtt vennénk a jegyeket, akkor egymás mellé is kérhetjük. Nos mi nem együtt vesszük, de talán ha így történt volna, se lehetne? Mivel a honlapon ilyesmit nem láttam. De akkor mások, hogy oldják meg? Vagy fapadosnál sehogy? Egyébként hallottam sokat a wizz aires "rejtett költségekről", van valami alapjuk? Elolvastam mindent és elsőre úgy tűnik, csak akkor lesz ilyesmi, ha több csomagot rakunk fel, ami azért annyira nincs elrejtve, de sok embertől hallottam olyasmit,hogy külön kell fizetni a "lábtérért" meg ilyesmik. Ezeket nem igazán értem, elég butaságnak hangzik, de lehet csak én vagyok tapasztalatlan. Valamint leírják a csomag paramétereit, ami még "ingyen" szállítható az egy kézipoggyász. "Egy darab kézipoggyász, amelynek maximális mérete 55x40x20 cm, illetve tömege díjmentesen maximum 10 kg" Tehát ez fent lesz velem, és max 1 hátizsákot vihetek a méretek alapján? Viszont írják, hogyha a járatomat a Wizz Air Ukraine üzemelteti, akkor még 1 poggyász díjmentes, de honnan tudom ezt eldönteni? Lehet buta kérdés, de tényleg nagyon új még nekem.
Előre is köszönöm a válaszokat!:)
Köszönöm nagyon kedvesek vagytok.:-)
13.20-as: Lemértem, az itthoni nagyobb egy centivel, valahogy nehéz elképzelni, hogy találok egy centivel kisebbet, de meglehet próbálni...viszont akkor talán már hátizsák, de abba olyan sok nem fér el.
>> Én soha nem láttam olyant...
Ez nem azt jelenti, hogy nincs. Én pl. olyant éltem át, hogy Amsterdamban a kézi poggyászokat bele kellett dugni egy sablonnak nevezett formába, aminek a belvilága 50x40x20 cm. volt. Ha belement, akkor tovább mehettél a mérleghez. Ha nem ment bele, akkor visszafordulhattál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!