Turistaként melyik város tetszett neked a legjobban? London, Párizs, Róma, Amszterdam, Isztambul, Milánó, Prága, Velence, Berlin, Barcelona, Krakkó, Lisszabon. Stb?
Figyelt kérdés
Nem ott élés szempontjából érdekel, hanem turista-szempontból. Látnivalók, hangulat melyikben milyen? Melyik tetszett (rangsorolhattok is) és miért? Kihagytam még sok várost természetesen, írhattok még!2011. jún. 8. 17:19
21/24 anonim válasza:
Annyira sok külföldi városban még nem jártam, de ahol igen, azok közül Drezda, illetve Olaszországban a kisebb, középkori városkák, mint Volterra, Orvieto, Assisi. Ezeket még ma is városfal veszi körül, így olyen érzés, mintha a kb az 1300-as évekbe csöppennénk. :D Velencét én is megnéztem, de engem valahogy egyáltalán nem ragadott meg.
22/24 anonim válasza:
Nekem sikerült több órát eltölteni azzal Firenzébe hogy ültem egy kávézó teraszán és a dómot bámultam... pedig ilyesmi rám abszolút nem jellemző. Nincs párja a városnak, de a dómnak egyedül se.
Amit kevesen említenek: Reims is csodálatos.
24/24 anonim válasza:
Én a kisebb városokat jobban szeretem, pl Nürnberg vagy akár Krakkót is idevehetjük, vagy pl Colmar, Siena, Tallinn stb. Prágában és Velencében már túl sok a turista. Isztambulban még nem jártam, de szívesen megnézném. Ahová leginkább visszamennék, az Amszterdam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!