Dolgozott már vki luxushajón?
Egy kozeli rokonom igen, sot meg most is ott dolgozik, sokadik szerzodeset csinalja. Sokat kell dolgozni, lehet pluszt is vallalni meg a sok melle, es akkor megtobb penzed lesz. Ne csak a penzre gondolj, hanem arra is, hogy ingyen van a szallas es az etkezes is, a fizetese legnagyobb reszet felreteszi. Az elejen meg sokat koltott, hiszen olyan helyeken volt ahol elotte meg soha, es nyilvan megvett ezt-azt, de amikor mar sokadszorra megy vissza ugyanoda a hajoval, nem kolt penzt, inkabb felrerak.
Kb. 7-8 honapos egy ilyen szerzodes.
Az egesz vilagot bejarta mar, mindenhol volt tobbszor is.
Par napig en is elvezhettem a hajot, kimentunk meglatogatni ot, de a hajon csak napkozben voltunk, este le kellett rola menni, akkor szallodaba mentunk. Masnap reggel irany megint a hajo. Hatalmas elmeny volt!
Vagj bele, nem fogsz csalodni, es egy 7-8 honapos szerzodest kibirsz, ha nem tetszik annyira, akkor is.
Vilagot latsz, penzed lesz, fejlodik a nyelvtudasod, es edzodz az eletre!
princesscruises.com
Bocs, hogy nem a kérdésre válaszolok, de nem akarok még egy ilyen témát nyitni ha már ez itt van.
Hol tudnék ilyen munkát találni? Én is régóta szeretnék hajón dolgozni, de nem tudom hol tudnék jelentkezni, mi kell hozzá, stb.
Azert nem mindenki agynemut huzatolni megy am ki:))) Van meg millio mas melo is a hajon!
Nem szabad fizetni, arra vigyazzatok, a hirdetesre ne fizessetek semmit! Pesten kulonben tobb ilyen iroda is van, de vigyazni kell, mert sok az atveres, lehuzas!
Amikor a kozeli ismerosom jelentkezett Pesten, neki komoly angol, es talpraesettsegi vizsgan kellett atesnie.
Én majdnem bevállaltam egy ilyen melót, csak az volt a gond, hogy 3 hónapra tudtam volna csak vállalni nyárra az egyetem miatt, az meg nem pálya. mininmum fél éves szerződés kötnek. be kell menni az irodájukba, és ott először egy csoportos interjú zajlik, ahol mindenki bemutatkozik, mond magáról pár dolgot, pl hogy milyen nyelveken beszél. ott a koordinátor elmondja, mik a feltételek. többféle munka közül lehet választani a hajón, pl konyhai kisegítő, szakács, szobalány, recepciós. ez utóbbi fizet a legjobban, de ehhez kell a legmagasabb szintű nyelvtudás is. majd egyénileg. csinálnak idegen nyelvű interjúkat. ez alapján mérik fel, melyik típusú munkát érdemes elvállalnod.
előre be kell fizetni jelentkezéshez egy bizonyos összeget. ha munkába állsz, az első havi pénzedet egy az egyben levonják általában. ebből fedezik a kiutaztatásod, a betanításod, az egyenruhád..stb költségét. dolgozni baromi sokat kell van hogy napi akár 20 órát. nagy teherbírás szükséges, mert kemény fizikai munka. heti egy szabadnap van, akkor áll a hajó, lehet várost nézni ilyesmi, de vszeg inkább aludni fogsz.
mindenképpen a munka mellett szól, hogy nagyon jó pénzeket lehet összekeresni, a jattot pedig zsebre elteheted. mivel a vendégek gazdag emberek, nem szűkölködnek a borravalóval, főleg ha csinos lány vagy.
havi úgy 800-1200 eurót meg lehet keresni. sokan csinálják, hogy rááldoznak az életükből még családalapítás előtt 3-4 évet erre a melóra, de akkor aztűn nem lesznek gondjaik, hogyan is álljanak ki a nagybetűs életbe, a keresett pénzből a kocsi, lakás adott.
egyébként 2 féle hajóra lehet jelentkezni, óceánjárókra, és folyamikra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!