Vélemények Paraliárol?
-Tényleg gazos?
-tényleg olyan mint siófok csak a tenger mellet?
-meg minden amit gondoltok róla vagy ha valami amit mindenkép ki kell ott probálni?
Igen, nagyon gazos.1-2 hotelnél már látni az igényességet.
A tengerpartot igyekeznek rendben tartani.
Sajnos sok a kutya, a fürdőző-emberek mellett fürödnek a vízben.
Hát én 6 éve voltam családdal, de nekem nagyon-nagyon tetszett! Apartmanban voltunk és a miénk nagyon tiszta volt, jól felszerelt, klímával, sok csatornás tévével, nagy erkéllyel, tengerre néző pazar kilátással! :)
A tengerpart is tiszta volt emlékeim szerint és én egyetlen kutyát sem láttam a környéken! Egyet mondok, a parton fánkot ne vegyél, akármilyen jó teste van a bronzos kigyúrt görög félistennek, mert a fánkok egész nap ott rohadnak a tálcán és már dongják a legyek! :D
Ezen kívül semmi gáz nem volt, kedvesek voltak az emberek, az éttermekben, a supermarketban 2 nap után kedvezményt adtak, minden alkalommal kaptunk 1-1 ouzót ajándékba, sok étteremben magyar pincérek dolgoznak, így ha szólsz, akkor magyar pincér hozza ki a kaját és lesz hozzád pár kedves szava...legalábbis hozzám volt... :D
Hangulatos, klassz hely, nekünk nagyon tetszett, nem úgy, mint Horvátorzágban, ahol egyenesen utálják a magyarokat! :(
-Egyáltalán nem gázos, nekem nagyon tetszett.
-Elég sok magyar jár Paraliára, de nem olyan.
-Szerintem a fánkok nagyon finomak ott, akármit is mondott a 2. hozzászóló. Az éttermekben szerintem az jó, hogy sok helyen van magyar étlap is, és hogy a pincérek is tudnak pár magyar szavat. Nekem még az is tetszett, hogy szinte bárhová, ahová beültünk vacsorázni, ott ajándékba mindig kaptunk előételt és/vagy desszertet.
Az egy dolog, hogy finomak, de attól még ott olvad a fánk reggeltől estig a tűző napon! Én nem enném meg, de ez az én egyéni véleményem, mindenki azt eszik, amit csak a kedve tart, nem is ez volt a kérdés, csak megjegyeztem! :)
Ja, 2. voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!