Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Világgá menni? Megmernéd tenni?

Világgá menni? Megmernéd tenni?

Figyelt kérdés

Elmenni világgá pénz nélkül nyelvi tudás nélkül. Itt most nem az a lényeg hogy nem sikerülne mert valameddig csak ellehet jutni. Hanem hogy megmernéd tenni. Elmenni messze ameddig csak tudnál és azzal a tudattal hogy "Akármi bajod történhet" de mégis látnál érdekes dolgokat. Megmernéd tenni?

Csak értelmes válaszokat. Köszi :)

2011. ápr. 6. 17:17
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Nyelvtudásom már van olyan szinten, hogy 1-2 éjszakára meg tudjak szállni valahol.Enélkül és pénz nélkül nem indulnék el.

Amúgy régi vágyam, hogy motorral körbeutazzam a világot (de legalább csak a közeli országokat), de sajnos pénz nélkül ma már csak a levegőt adják.(Lehet, hogy már aszt sem sokáig.)

2011. ápr. 7. 15:55
 12/21 anonim ***** válasza:
*azt
2011. ápr. 7. 15:56
 13/21 anonim ***** válasza:
83%
Egyedül nem vágnék bele. Angolul elég jól tudok, és egy kis minimális "Kezdő tőkével" elindulnék, ha találnék hozzá útitársat. Engem semmi nem köt ide Magyarországra, és városomhoz sem (igaz máshova sem). Szóval nagyon szívesen benne lennék, de egyedül semmiképpen. :-) 18/F
2011. ápr. 10. 10:54
 14/21 anonim ***** válasza:

http://www.youtube.com/watch?v=p14jkg7xfI8

ezt csak így lehet gyerekek! ;)

2011. ápr. 10. 11:34
 15/21 anonim ***** válasza:
50%

Ilyen hozzáállással a boltba se menj le, mert beleszaladsz egy rablásba és véletlenül lelőnek!

Zárkózz be! :)

Mondjuk oda meg betörhetnek...szóval...nem tudok segíteni ne haragudj! :(

2011. ápr. 10. 21:18
 16/21 anonim válasza:
Én speciel megyek is!
2011. ápr. 29. 12:45
 17/21 anonim válasza:
Mikor indulunk? :(
2013. ápr. 9. 00:05
 18/21 anonim válasza:

Engem is nagyon foglalkoztat a dolog de még nem vagyok eléggé bátor.. Amúgy ha én mennék biztos hogy nem ilyen téren gondolkodnék..Én két dolog miatt mennék világgá..Az egyik a pszichés betegségem ami már gyerekkorom óta megvan és hiába vagyok jó ember,valahogy még se szeret senki..

Valamiért úgy érzem hogy nem szép a mai emberek szintjén viselkedni.. Tehát általában nem jövök ki senkivel..

A másik meg a robotolás..

Nem tudom megérteni,se elfogadni,hogy az ember azért születik meg hogy minden áldott nap 8-10 órát robotoljon egy gyárban,vagy más munkahelyen..aggódni azon hogy mikor rúgják ki,mikor nem lesz Pénz a lakbérre,vajon holnap mit fogunk enni,stb,stb (Akár gazdag élet,akár nem,ez így nem szabadság)

Valószínű hamarosan bennem is tudatosul hogy ha nem akarom kinyírni magam akkor irány a nagy világ..És lesz ami lesz!

Viszont én az biztos hogy inkább olyan téren gondolkodnék hogy egy hatalmas dzsungelbe vagy erdőbe kéne élni és vadászni,stb..Hallgatni a madarak dalolását minden reggel és vadászattal,halászattal megdolgozni az ételért..

Az őseink is így éltek és sikerült nekik.. és tudom hogy nagyon nehéz lenne,de úgy gondolom ha egy kis ideig csönd lesz és nem lesz más választásom az erdő mélyén,akkor valószínű az ösztön átveszi majd a szerepet!

2013. máj. 15. 17:47
 19/21 anonim ***** válasza:
Én mennék, csak nem tudom itt hagyni a barátom :( ő meg nem akar velem jönni...nem menne neki a nélkülözés, nomád körülmények közt élés. Jó lenne...csak úgy elindulni...bele a világba...amúgy már többször is elindultam...egymagam, csak úgy, dehát a családok, barátok miatt mindig visszajöttem...
2014. ápr. 29. 09:08
 20/21 anonim válasza:

Miért ne merném megtenni?Ha senki és semmi nem köt ide,tök egyedül vagyok,akkor nem mindegy hol vagyok egyedül?!Itt értem a nyelvet,beszélem is de itt is letojnak,legyintenek,belém kötnek és ez a hazám,ide születtem!

Nyelvismeret?-hát azért már ragadt rám annyi,hogy el mondom mit akarok,de minek a nyelv ha nélküle is elvagyok.

Kaja? Aki városi és nem látott még az aszfalton kívül mást az inkább egyedül ne vágjon bele...

Itthon is koldus vagy akár külföldön,csak nem mindegy hogy milyen szinten koldulsz ott vagy itt?!

Ha nincs pénzed akkor mindegy,hogy itt nincs pénzed vagy 3000km-rel messzebb nincs pénzed....

2015. márc. 23. 12:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!