Nem repültem még, viszont most fogok jegyet foglalni, és kíváncsi lennék, hogy ti hol szerettek ülni. Mindenképp ablak melett szeretnék. De a gép melyik részén érdemes? A szárny előtt, mögött?
Ha légibalesettől félsz, akkor vészkijárathoz közel, és minél hátrébb. Ha ki akarsz látni, akkor a szárny elé ülj, a szárny fölé semmiképp, és vészkijárat mellé se, mert messzebb van az ülés az ablaktól.
2011. ápr. 5. 22:28
4/11 anonim válasza:
A szárny elé vagy leghátra, elég messze a szárnytól, hogy lássál. Érdemes felvinni egy térképet, élmény követni, merre jársz.
2011. ápr. 5. 22:46
5/11 anonim válasza:
előre
2011. ápr. 5. 22:55
6/11 anonim válasza:
Szerintem az első sorok egyikébe ülj, vagy hátra.
A szárny közelébe, mögé nem érdemes, mert mindent eltakar.
Öltözz fel jó melegen, ha fapadossal mész, nem fűtik agyon őket.
(Persze lehet, hogy a normál repcsiket sem, nem tudom, csak fapadossal utaztam még.)
Főleg az ablaknál ülve, lehet érezni, hogy az ablak felőli oldalad, majd' lefagy. Mondjuk én érzékeny vagyok a hidegre, de még pulcsiban is éreztem.
2011. ápr. 5. 23:07
7/11 anonim válasza:
Ha egyedül utazom, nem szeretek ablak mellé ülni, mert tutira mindig akkor alszik leesett fejjel a mellettem lévő valamelyik ember, amikor wc-re kellene mennem, de ha nem akkor is két embert kell felállítani. Egyébként még a középső ülésről is viszonylag kényelmesen ki lehet látni. Ha többen vagyunk, akkor meg cserélgetni szoktuk a helyeket, pontosabban ha valami izgalmasat lát az ablaknál lévő, akkor a többieket is odaengedi.
2011. ápr. 5. 23:25
8/11 anonim válasza:
Én is mindig ablak mellett ülök. :) Úgy emlékszem eddig általában elöl és középtájon ültem, mindig jó volt a kilátás.
2011. ápr. 6. 00:45
9/11 anonim válasza:
Èn már sokat repültem kicsi géppel és nagy 747-sel is.
mivel az elsö osztáju jegyek is elöre szolnak így a legjobb helyek mindig elöl vannak. Itt a gép még vastagabb, és nem annyira rázkódik föleg leszállásnál.
A szárnynál is jó ülni, de nem közvetlenül a vézkijáratos ablaknál ott tényleg semmit nem látni, de egy egy üléssel elötte mögötte nem gond.
Ha fapadossal megyek rövid távra akkor folyosómellé elöre szeretek ülni, hogy minél elöbb kint legyek a gépböl. Ha hosszútávra akkor is elöre vagy középpen és ablakmellett.
Gyerekkel meg nem is lehet választani.
2011. ápr. 6. 09:40
10/11 A kérdező kommentje:
Köszi a hozzászólásokat. Akkor azt hiszem az első sorok valamenyikébe fogalalok majd jegyet. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!