Angliában szeretnék munkát vállalni, de csak neten tudok keresgélni és félek az átverésektől. Hogyan lehet megtudni egy munkaközvetítőről, hogy tisztességes-e?
Figyelt kérdés
Most pl. találtam egyet: alma- és paprika válogatásért havi 2000 Eurót (kb. 500 ezer Forintot), ingyenes szállást és ingyenes kiutazást kínálnak, ráadásul az adatok rovatban csak egy semmitmondó email-cím van megadva, hogy ezen kérhetek bővebb információt. Ez pl. szerintem töb, mint gyanús.2009. febr. 23. 21:52
1/3 anonim válasza:
Szerintem onnan, hogy nem ker penzt toled, amiert o munkat ajanl neked. A munkakozvetitok nem a dolgozotol, akit felvesznek, kapjak a penzt, hanem a munkaltatotol. Tehat most a gyumolcsosben nem neked kell fizetned, hanem a gyumolcsos tulajdonosa bizta meg a munkakozvetitot azzal, hogy keressen embereket. Tehat ha neked egyetlen filleredbe sem kerul ez, akkor legalis a dolog. Amugy nem. Mennyi atverest lehet olvasni, "befizettem 3 honapja 80000 Ft-ot, es azota varok. Se telefon, se semmi". Szoval ezek atveresek. Esetleg egy ugyvedtol is megkerdezheted!
2/3 anonim válasza:
Epp ma olvastam, nezd meg a londonimagyarok.hu oldalon hirdetnek munkakat, jelentkezzel!
Es van meg az iranylondon.hu es a gumtree.co.uk es a hunvagy.hu oldalak is.
3/3 anonim válasza:
Nekem az a gyanús, hogy 2000 EUROt ajánlanak, nem FONTot... Mert ugye Angliában font van, nem euro.
Amúgy a két oldal, amit előttem írtak, hasznosak, keresgélj ott!!! Vagy ha tudsz, ismerkedj londoni magyarokkal, akik esetleg tudnak segíteni. Sok sikert!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!