Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Hogy győzhetem le a félelmemet...

Hogy győzhetem le a félelmemet, vagy legalábbis hogy "élhetem túl"?

Figyelt kérdés
Nemsokára utazni fogok repülőn és rettenetesen félek.nem is attól hogy lezuhan vagy ilyesmi, hanem magától az úttól.én olyan vagyok hogy liftbe se szállok be(inkább lépcsőzök 10 emeletet),meg hintázni se szeretek,viszont autóval utazni imádok.valamint klausztrofóbiám is van.milyen praktikák vannak hogy ne legyen borzalmas az út?
2011. márc. 19. 22:00
1 2
 11/13 anonim válasza:
szerintem te pánik beteg vagy.csak az emberek nehezen ismerik be.fordulj orvoshoz
2011. márc. 20. 12:02
 12/13 A kérdező kommentje:
tudom hogy az vagyok és járok is pszichológushoz,csak még nem sokat segített még rajtam:/
2011. márc. 20. 12:07
 13/13 anonim válasza:

http://www.youtube.com/watch?v=lGKX9uQCsAo&feature=related

ezt nézd meg.én is azzal küzdöm,egyből felismertem,hogy az vagy.sajnos nekem agora fóbiám is kialakult,ami azt jelenti,hogy közlekedési fóbia.ami nehézé teszi az utazást.de tudom,hogy van kiút.már egyszer 6 évig elmúlt,csak most vissza jött 3 hónapja.ha akarod elmondom,hogy múlt el.privibe.

2011. márc. 22. 15:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!