Exem facebook-ján még mindig fenn vannak a közös képeink. HOgyan törölhetném magam onnan? Vagy legalábbis a fényképeket?
Ha írnál neki leszedné?
Esetleg a csúnya megoldás, de azt nem javaslom: ha tudod a jelszavát lépj be és töröld.
Nem tudom a jelszavát, de ha tudnám sem lépnék be az ő adatlapjára.
Már írtam neki, hogy törölje, de ő tiltakozik és mellette még telón is zaklat, hogy "kezdjük újra" és hasonlók....
Én 22, ő 25
Esetleg ha nem a facebook jelentés útját akarod választani, akkor hivatkozhatsz az Adatvédelmi törvényre valamint feljelentés kilátásba helyezése mellett adhatsz neki ultimátumot. (Hátha ettől belátja, hogy nem éppen a legjobb módját választotta annak, hogy újra kezdje veled.) Fogalmaz hidegen, határozottan. Egyéb beszélgetésekbe nem érdemes belemenni és ezt lehet érdemes is tudtára adnod.
(Egy fotó szerzői alkotás, a szerzői jog védi. Csak a szerző hozzájárulásával lehet azt nyilvánosságra hozni. Azonban a szerző hozzájárulásán kívül a fényképen felismerhető személy hozzájárulása is szükséges a fotó közléséhez az adatvédelmi szabályok szerint. A hozzájárulás meglétének bizonyítása az adatkezelő felelőssége.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!