Ha választhatnátok, Kenyába vagy Floridába mennétek nyaralni?
Figyelt kérdés
Melyiket miért? Indokoljatok is légyszi!2011. márc. 16. 08:35
11/23 tade válasza:
En Zanzibaron voltam, azon belul is nungwi reszen. A vilag 8. legszebb tengerpartja,...Floridat meg sem emlitik... En csak ajanlani tudom, csodalatos kulturaja, izvilaga, az emberek kozvetlenek, holvan ettol Florida....
12/23 A kérdező kommentje:
2011. márc. 18. 18:42
13/23 anonim válasza:
Kenya!!!
Mert ott megtanulja az ember tisztelni a természetet.
Egyetértek a többiekkel is akik Kenyát választották.
Ja... és nagyon csinosak az emberek.
14/23 anonim válasza:
De jó neked! :) A helyedben én is nehezen tudnék dönteni! Fürdeni mindkét helyen lehet, szállodák is szerintem vannak szépek itt is ott is. Afrika szerintem ingergazdagabb, mint Amerika. Nekem az egyik vágyam eljutni Kenyába vagy Tanzániába, de Amerikába is el szeretnék menni.... Ha választanom kellene, akkor inkább Afrika.
15/23 anonim válasza:
13.19 -kor megszólalón látszik, hogy még nem járt Kenyában. Csak azt nem értem, hogy akkor miért szól hozzá. A szavanna lenyűgöző, a vörös földtől izzik a légkör, az emberek kedvesek és barátságosak, az országuk olyan tiszta, hogy tátva maradt a szám. A szállodák kulturáltak, a Nyugat-indiai-óceán kristálytiszta vizébe meg visszasóvárgom magam. Ja és vásárolni is lehet, képeket, szobrokat, ékszereket, strandkendőt, de alapvetően nem a vásárlás kötött le.
16/23 anonim válasza:
hmm
nem tudom..
hangulatfüggő
most épp Florida,
de Kenya is izgat:P
17/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat!:)
2011. márc. 19. 10:56
18/23 tade válasza:
Szia. En vagyok, aki Zanzibaron volt. Ha megadod az email cimedet, tudok kuldeni kepeket :))
19/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm, utolsó, kíváncsi vagyok nagyon, de addig állítsd be, hogy privátban tudjam neked elküldeni, mert ide nem akarom kiírni!
2011. márc. 19. 14:32
20/23 tade válasza:
...beallitottam, most mar irhatsz privit :)))
sziaaa
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!