Ha nem lenne kézi poggyászod a repülőn és vki megkérne, h vidd fel az övét, mert neki kettő van megtennéd?
Figyelt kérdés
biztos láttatok már ilyet h vki két csomagot visz, és az egyiket rásózza ott valakire. te felvinnéd neki? ha nem, miért nem? kort és nemet is légyszi2011. márc. 14. 20:59
1/6 anonim válasza:
Nem vinném fel.Mégpedig azért mert már az elején amikor a feladandó csomagot intézed a csekkolásnál,megkérdezik,hogy én csomagoltam-e a bőröndökbe..és ebbe beletartozik a kézipoggyász is.Mivel fogalmam sincs hogy mi van a kézipoggyászában,nem játszom avval,hogy lebukjak mert az illető drogot szállít.Sose lehet tudni..
3/6 anonim válasza:
Jól mondja az előttem szóló, hozzá ne nyúlj más csomagjához! Fogalmad sincs mi van benne, drog, bomba... de ne legyünk ennyire extrémek, kézipoggyász, valami törékeny van benne, eltörik, akkor most mi van?
4/6 anonim válasza:
Eszembe se jutna felvinni másét: ki tudja, mi van benne?
25 N
5/6 anonim válasza:
Nem, rizikós. onnantól tied a felelősség, bármi is történik, hiába mondod, hogy nem a tiéd. Én általában csak egy kézivel utazom, nincs feladandóm, szóval ilyen helyzetbe nem kerülök.
6/6 anonim válasza:
csak barátnak, idegennek semmiképpen nem vinném fel a csomagját. az előttem írok, már leírták, hogy miért nem.
27L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!